Sportovní fotografie s Martinem Kozákem

Termín: 24. 2. 2014
Sportovní fotografie s Martinem Kozákem
14. 2. 2014 | 3 minuty čtení

Zajímá vás, jak pracuje profesionální fotograf? Jaké postupy a fígle se skrývají za skvělými snímky nejrůznějších sportovních výkonů? Chcete se naučit vše, co je nutné, abyste dokázali fotografovat jakýkoli sport, ať již jde o okresní přebor nebo ligové utkání? S Martinem Kozákem máte šanci vstoupit do světa jedinečných momentů. Beseda ZDARMA proběhne v Langhans kavárně Člověka v tísni vchod z oddělení bazaru Centra FotoŠkoda.

Beseda s fotografem Martinem Kozákem

REGISTRACE je již ukončena!

Sportovní fotografie není jen součástí novinařiny

Sportovní fotografie zdaleka není žánr vyhrazený pouze profesionálům, i když patří k nejnáročnějším disciplínám. Stále musíte předvídat a čím více praxe máte, tím lépe odhadnete danou situaci. Představíme vám základní techniky, jako jsou ostření nebo práce s časem. Najdeme neotřelé úhly pohledu, s jejichž pomocí nejlépe vyjádříte napětí, rychlost nebo emoce probíhajícího klání. Fotograf Martin Kozák  se s vámi podělí o vlastní zkušenosti, abyste se domů vždy vraceli s výjimečnými snímky.

Profesionální fotograf Martin Kozák

Nefotografuje jen zimní sporty, ale také dostihy, tanec, vodní sporty, leteckou akrobacii, sportovní artovou fotografii, klasickou reportážní fotografii a mnohé další. Intenzivně se fotografii věnuje od roku 2005. Ke své práci používá digitální zrcadlovky Canon a profesionální objektivy s rozsahem ohnisek od 8 mm do 300 mm.

LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...