Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Výstavy

Milan Fiala - Photosafari.cz

Termín: 15. 2. - 27. 2. 2016| Místo: Minigalerie
12. 2. 2016 | 2 minuty čtení

Přijďte se podívat na výstavu divoké přírody do Minigalerie Centra FotoŠkoda. „Vzhledem k mé profesi by asi bylo přirozenější věnovat se fotografování architektury a interiérů. Fotografuji však většinou zvířata volně žijící i v lidské péči a snažím se o to všude možně i nemožně :-) Používám fotografickou techniku Nikon a za zvířaty cestuji společně s mojí ženou Ivou. Jsem jí vděčný za to, že po letištích vláčí část mé, ne zrovna lehké, fotovýbavy. Ze všech dosud navštívených míst nám nejvíce přirostla k srdci Afrika a NP Yellowstone.“ Ing. arch. Milan Fiala.

Ing. arch. Milan Fiala

První vlastní fotoaparát jsem dostal asi v deseti letech. Byl to bakelitový Pionýr. Vánoční dárek o něco později byl Flexaret VI. Na tehdejší dobu to byla bomba, jelikož fotil na svitkový film i na kinofilm.

Čas ubíhal a přišel nový fotoaparát. Tentokrát to byla Praktica EE 2 a výměnné objektivy. Trávil jsem dlouhé hodiny v temné komoře /koupelně/ a tvořil. Pak přišlo období stovek barevných diapozitivů a v koupelně jsem se vyskytoval již méně a několik let jsem to s fotografováním moc nepřeháněl. Čas běžel dál. Přišel listopad 89 a s ním možnost cestovat. Tak jsem to opět přehánět začal. Cestujeme společně s moji ženou Ivou. Jsem jí vděčný za to, že po letištích vláčí část mé výbavy. Ze všech dosud navštívených míst, nám nejvíce přirostla k srdci Afrika. Neustále a rádi se tam vracíme.

Praktica mi sloužila až do roku 2005, kdy jsem podlehl volání digitální éry a zakoupil Nikon D70s. U této značky jsem již zůstal. Následoval Nikon D300 a D700. D70ku jsem nechal upravit na IR foťák.

AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
PEAK DESIGN Slide Lite COYOTE - popruh

Noste jako popruh přes rameno nebo řemínek na krk, Pojme kompaktní zrcadlovky nebo zrcadlové fotoaparáty, Nastavitelná délka od 99 do 145 cm

1 790,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...