Aktuality z fotosvěta

Streetlife Party & Taste of Japan

Termín: 8. 3. 2016
Streetlife Party & Taste of Japan
22. 2. 2016 | 4 minuty čtení

Zajímá vás fotografie? Baví vás streetlife, street style, streetové sporty, street fashion a rádi byste si tohle všechno užili v jednom dni? Streetlife Party & Taste of Japan bude jedna super jízda, na které se potkají zajímavé osobnosti současné mladé fotografické scény spolu s českými street fashion značkami. Akce se koná 8. 3. v MeetFactory a bude protkána japonskou kuchyní, fotografickými workshopy, fashion přehlídkou a funky house party. Večer bude zakončen bondáží v japonském duchu. Celá akce je bezplatná a volně přístupná veřejnosti.

Akce pro všechny fotografy a lidi, co mají rádi street
START v 15:00 v MeetFactory

Celá událost odstartuje ve tři hodiny odpoledne fashion workshopem s fotografkou Laurou Kovanskou, pokračovat bude breakdance battlem mezi Miroslavem Fišarem – Blackfish a Petrem Pospíšilem, který si budete moci vyfotit spolu se sportovním fotografem Josefem Šulcem, Red Bull hostesky vás osvěží energetickými nápoji a fotografické odpoledne zakončí beseda a projekce fotek Davida Gaberleho, který dokumentoval život v ulicích světových velkoměst. Celým dnem vás provede nejlepší moderátor všech adrenalinem nabitých sportovních událostí, jako je Freeride.cz nebo Excelent Mystic Sk8 Cup, Michal Čejka.

Večerní program odstartuje v půl osmé módní přehlídkou českých značek Youngprimitive s dámskou kolekcí pro jaro 2016 a Saskyn s pánskou džínovou kolekcí pro jaro 2016. Modelky a modelové načesaní od kadeřníků z Thomas Barber Shop budou obuti sneakerskami z Footshop.cz. Po přehlídce vám zahraje DJ Kostka své funky-house mixy a před půlnocí událost ukončí vystoupení české špičky mezi riggery Edny z Hell.cz a shibari modelky Aney Capaken.

Výstava talentovaných streetlife fotografů

Během celého dne budete moci navštívit výstavu streetlife fotografií Davida Gaberleho, Kuba Kríža, Laury Kovanské, Járy Sijky, Milana Tykala, Josefa Šulce, Miloše Potužáka, Vojena Smíška, Jiřího Štarhy, Jiřího Šebka a Vojtěcha Hurycha. Relax si užijete v čajovně Bílý Jeřáb, na sushi si pochutnáte u sushi-pointu Bílého Jeřába a kdo by si chtěl dát něco z masa, může zavítat do grafity street, kde pro vás bude Salt’n’Pepa dělat ty nejlepší burgery. Footshop.cz zpestří akci fotokoutkem. Z celé akce poběží živý fotoreport Jana Koval’áka a před akcí a během akce budete moci soutěžit o fotoaparáty od společnosti Fujifilm Europe GmbH, printy od fotografů a ceny od Footshop.cz, Thomas Barber Shop, Saskyn, The Mag a dalších.

Pět let od uvedení X série fotoaparátů Fujifilm

Akci pořádá společnost Fujifilm Europe GmbH ku příležitosti uvedení nového fotoaparátu Fujifilm X-Pro2 na trh a jako poděkování všem lidem, kteří si během pěti let od uvedení X série pořídili jejich fotoaparáty. Na akci si účastníci budou moci zapůjčit jakoukoliv techniku Fujifilm, aby si mohli vše od workshopů až po bondáž nafotit. Nesmí si však zapomenout své SD karty, super náladu a nadšení. Na workshop s Larou Kovanskou a Josefem Šulcem je potřeba se předem registrovat. Na každý workshop je k dispozici deset míst. Své registrace mohou provádět na emailu info@fujifilm.cz. Na Besedu s Davidem Gaberlem není nutná registrace. Celá akce je bezplatná a volně přístupná veřejnosti.

Těšíme se na vás, Fujifilm ČR.

Událost se koná: 8. 3. 2016 v MeetFactory, Ke Sklárně 3213/15, 150 00 Praha 5

LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
MANFROTTO Advanced Messenger M III

fotobrašna pro tělo fotoaparátu a 2-3 objektivy nebo dron DJI Mavic Pro, velká kapsa na zip s odnímatelnými přihrádkami, kapsy na příslušenství i telefon nebo doklady

2 890,-
PEAK DESIGN Cuff COYOTE řemínek na zápěstí

Zajišťuje fotoaparát nebo dalekohled na zápěstí, Nastavitelné na velikost zápěstí, Příjemné materiály - nylon, kožený popruh

990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...