12. 3. 2016 | 2 minuty čtení

Fujifilm uspořádal naprosto parádní akci! Název Streetlife party & Taste of Japan napovídá, že šlo o street fotky a Japonsko. Ve velkém sále industriálního prostoru pražské MeetFactory se během odpoledne a večera konaly užitečné workshopy, besedy, také jste si mohli zasoutěžit, nebo vyzkoušet novinky. To vše za doprovodu street fashion a skvělého japonského sushi. Vrcholem celého dne bylo vystoupení s ukázkou umění bondáže. V galerii naleznete malý fotoreport!

Co se dělo?

Celá událost byla zaměřena na "svěží vítr" české (nejen) fotografické scény. Workshopy a besedy byly vedeny velmi zajímavými osobnostmi, o kterých teď hodně slyšíme – Laurou Kovanskou, Josefem Šulcem a Davidem Gaberlem. Tyto akce měly bohužel omezenou kapacitu, alespoň se účastníci nemuseli o lektora rvát. Já jsem se vetřela na workshop s Laurou Kovanskou, který byl zaměřený na focení fashion. Modelka to neměla jednoduché.


© Michaela Doušová

Kdo se nedostal na výše zmíněné akce, mohl jen tak korzovat a prohlížet si všechnu tu parádu, kterou nám Fujifilm a jeho partneři nachystali. Fotografický program doprovázely domácí street fashion značky – vrcholným číslem této části programu byla speciální módní show. Kdo si potřeboval na chvíli od všeho toho ruchu odpočinout, mohl zavítat na výstavu streetlife fotografií, nebo si prohlédnou aktuální výstavu v galerii MeetFactory.


© Michaela Doušová

Co by to bylo za Taste of Japan, kdyby chybělo sushi a další japonské dobroty! Zelené Matcha tea sušenky, ani tyto houbové "knedlíčky" jsem bohužel nezkusila.


© Michaela Doušová

Já osobně hodnotím tuto akci jako velmi povedenou. Něco jsem si vyzkoušela, něco ochutnala, (jako vždy) neúspěšně soutěžila... Bohužel jsem nemohla zůstat do konce, takže jsem přišla o vystoupení nejlepší české riggerky Edny, která publiku předváděla umění pravé bondáže. To mohl být celkem velký zážitek. Tak snad někdy příště!

ROLLEI Sportsline 64 Selfie

Ideální na selfie fotografie, 2 integrované displeje, Fotografie v rozlišení až 64 Mpx

2 990,-
MANFROTTO Advanced Fast Backpack M III

fotobatoh pro rychlé focení s prostorem na tělo fotoaparátu + 4 objektivy, kapsa na notebook a tablet, nepromokavá pláštěnka

3 890,-
MANFROTTO Advanced Messenger M III

fotobrašna pro tělo fotoaparátu a 2-3 objektivy nebo dron DJI Mavic Pro, velká kapsa na zip s odnímatelnými přihrádkami, kapsy na příslušenství i telefon nebo doklady

2 890,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...