Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Výstavy

Oldřich Škácha – "The Times They Are A-Changin‘"

Oldřich Škácha – "The Times They Are A-Changin‘"
16. 5. 2016 | 2 minuty čtení

Dne 9. května 2016 byla v rámci oslav Dne Evropy zahájena v Informačním a kulturním centru EU v Prištině výstava fotografií Oldřicha Škáchy pod názvem „The Times They Are A-Changin´“. Výstavu organizuje Velvyslanectví ČR v Prištině ve spolupráci s Úřadem EU v Kosovu/Zvláštním představitelem EU. Výstava černobílých fotografií, představujících Václava Havla jako disidenta, prezidenta a občana, je součástí aktivit Havel@80, iniciovaných nadacemi Knihovna Václava Havla, Art for Amnesty – Amnesty International a Václav Havel Library Foundation.

Odkaz Václava Havla

Velvyslanec Šilhavý ve svém úvodním projevu připomněl v kontextu názvu výstavy pomíjivost lidského bytí a zdůraznil osobní odpovědnost každého z nás za své konání. Odkaz Václava Havla nám může být inspirací pro naplnění života s vírou a pokorou. EUSR Samuel Žbogar ve svém vystoupení zdůraznil význam jednotné a stabilní Evropy, uznávající demokratické standardy.

Mezi nejvýznamnějšími hosty akce byl prezident Hashim Thaçi, ministr pro unijní integraci Bekim Çollaku, ministr životního prostředí a územního plánování Ferid Agani, lídr opoziční AAK Ramush Haradinaj, bývalý prezident Fatmir Sejdiu, velitel mise KFOR generál Guglielmo Luigi Miglietta, šéf mise OBSE v Kosovu Jean-Claude Schlumberger, dále řada představitelů kulturního života, velvyslanců akreditovaných v Kosovu a dalších.

AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
Foto na kapa desce s laminací

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 70 x 100 cm

170,-
DJI RS 4 Pro

Profesionální stabilizátor pro videotvůrce, S vertikálním snímáním 2. generace, Plynulé a pohodlné vyvažování

22 790,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...