21. 5. 2016 | 3 minuty čtení

Přemýšlíte o tom, že byste se věnovali blogování, ale nevíte, jak na to? Kde začít, jak svůj blog doplnit dobrými fotkami? Fujifilm, The Czech Chicks, Laura Kovanská a David Gaberle vám s tím pomůžou. Společnost Fujifilm si totiž na letošní jarní FotoŠkoda Fest připravila sérii workshopů a besed pro začínající i pokročilé blogerky.

Představujete si pracovní den blogerky jako naprostou pohodičku? Možná vás nemile vyvedeme z omylu. Dělat práci, která vás baví je jedna věc. Nicméně ne vždy to nutně musí být pohodička. Z propagačních předmětů a dárků, které holky dostávají možná postaví svůj blog, rozhodně se toho ale nenají. Být blogerkou v současné době znamená umět psát, umět fotit, ovládat marketingovou komunikaci, mít kontakty, udržovat dobré vztahy, ale zároveň mít tvrdší lokty. 

Co vás čeká?

Workshop s fashion a lifestyle fotografkou Laurou Kovanskou se uskuteční 29.5. od 10 hodin. Zapojte svou fantazii s Laurou Kovanskou, která vás vtáhne do svého světa plného nových a neotřelých nápadů. Naučíte se o fotografii přemýšlet a vizuální podněty vnímat zcela jinak.

Jak komponovat živé a neživé a vytvářet mezi nimi neobvyklé vztahy, otevírat nové příběhy a vytvářet nové souvislosti vám pomůže fotograf David Gaberle na workshopu na téma street foto a fashion v ulicích, který se koná 29.5. od 16:30 do 19 hodin. Tento workshop je ideální pro pokročilejší blogerky.  

Naučte se s The Czech Chicks poctivé blogerské práci a vykročte tak do světa storytelingu tvořeného textem a fotografií. Zúčastněte se 1.6. od 16 do 17:30 hodin besedy s těmito dvěma super slečnami. Nebo doražte rovnou na užitečný workshop, který se koná 3.6. od 16 do 17:30 hodin.

Být blogerkou se vyplatí

Všechny blogerky mají vstup na FotoŠkoda Fest a jednotlivé workshopy a besedy zcela zdarma. Stačí při registraci uvést k vašemu jménu heslo “blogerka”. Společnost Fujifilm si navíc pro blogerky připravila speciální dárkové balíčky. Každá blogerka dostane na workshop či besedě poukázku na slevu.

  1. Instax mini 8, Instax mini 8 stylové kožené pouzdro a Instax mini film 1x10 + neck strap dle vlastního výběru jako dárek za festivalovou cenu 2.990 Kč.
  2. Instax 70, Instax mini 70 stylové kožené pouzdro + neck strap zdarma dle vlastního výběru jako dárek za festivalovou cenu 3.990 Kč.

Jsi blogerka a chceš fotit na stylovou, výkonnou a kabelkovou techniku? Fujifilm fotoaparáty X řady jsou tou pravou volbou! Vyber si jakýkoliv fotoaparát či objektiv Fujifilm řady X a získej na to 10 % slevu.

Registrace zde

Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-
LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Věnujte pod stromeček fotokurz - zážitek na celý život!

Věnujte pod stromeček fotokurz - zážitek na celý život!

Další FotoŠkoda Fest

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

FESTivalová soutěž na Instagramu

FESTivalová soutěž na Instagramu

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...