9. 6. 2016 | 3 minuty čtení

Děkujeme všem, kteří přišli a podělili se o své fotografické nadšení! Společně jsme vytvořili skvělou atmosféru, pořádně si zafotili, dozvěděli se spousty zajímavostí a užitečných tipů ze světa fotografie či techniky. Měli jste možnost poslechnout si zajímavé osobnosti, tentokrát nás navštívili i zahraniční hosté. Udělali jste nám velkou radost :-), že vás přišlo tolik a věříme, že byl pro vás jarní festival přínosem. Těšíme se zase na podzim.

Žijeme fotografií již 25 let!

Ano, s tímto heslem jsme slavnostně zahájili v pátek 27. 5.  jarní FotoŠkoda fest. Festival byl pro nás oslavou 25 letého výročí působení firmy našeho majitele pana Milana Škody na trhu. K výročí jsme připravili speciál časopisu Moment, kde jsme zavzpomínali na staré časy a vyzpovídali partnery, s kterými dlouhodobě spolupracujeme - Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Sony a Leica. Prohlédnout jste si mohli i výstavu archivních fotografií z předešlých let působení firmy.

Sdílejte s námi nadšení z fotografie #fotoskodafest

FotoŠkoda FEST byl 9 dní plných workshopů, besed, prezentací a výstav. Z bohatého programu, ve kterém bylo přes 100 akcí, jste si mohli vybrat ze širokého spektra fotografických témat. Tentokrát k nám zavítali i zahraniční hosté, potěšením nám bylo představit slavného rakouského fotografa Manfreda Baumanna a ruského sportovního Red Bull fotografa Denise Klero. Během festivalu jste si vyzkoušeli a otestovali fotografickou techniku od renomovaných značek jako např.: Canon, Fujifilm, Fomei, Leica, Nikon, Olympus, Sony, Pentax, Swarovski Optik, Zeiss, Meyer Optik, Eizo a další. A pro ty z vás, kteří se nemohli festivalu zúčastnit jsme nově vyzkoušeli živé vysílání na Facebooku.

Potěšilo nás

Během workshopu s lektorem/fotografem Jakubem Doudou "Záblesk" aneb vysokorychlostní sychronizace v praxi vznikla fotografie se sportovcem Martinem Krutinou a rovnou se stala fotkou dne na Red Bull webu.
⬇ Fotka dne 2. 6. 2016 Pod kyvadlem www.redbull.com


Pod kyvadlem © Jakub Douda

FotoŠkoda FEST se díky vám stal tradičním svátkem fotografie. Doufáme, že jste si ho užili a něčemu novému jste se přiučili! Poznamenejte si do kalendáře podzimní termín 7. 11. – 13. 11. 2016, již teď přemýšlíme čím vás překvapíme.

Co se dělo na FotoŠkoda FESTU jste mohli sledovat na Facebooku (kompletní fotoreport), Instagramu, Twitteru a našem blogu.

Ohlasy z fotoškoda festu

Za report z festivalu, děkujeme Romaně Marii Jokelové a za skvělá videa Ondrovi a Egorovi.

NIKON Z 28-400 mm f/4-8 VR

Pro full frame senzor / 28-400 mm / clona f/4,0 – 8,0, Širokorozsahový s 14,2× optickým zoomem, Krokový motor automatického ostření STM

39 990,-
DJI RS 4 Pro

Profesionální stabilizátor pro videotvůrce, S vertikálním snímáním 2. generace, Plynulé a pohodlné vyvažování

22 790,-

Související články

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...