Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Fotoslužby

Vyvolejte si fotky v nové aplikaci Fotobox!

Vyvolejte si fotky v nové aplikaci Fotobox!
18. 6. 2016 | 3 minuty čtení

Spustili jsme novou aplikaci pro vyvolávání fotek! Témeř 10 let provozovanou aplikaci eFoto jsme nahradili Fotoboxem. Start nové aplikace provázely "porodní bolesti", ale doufáme, že se vám bude líbit! Co všechno Fotobox umí?

Mobily, tablety, počítače, Apple

Do Fotoboxu můžete nahrát fotky ze všech vašich zařízení. Je responzivní, takže se zobrazením přizpůsobí tomu, co právě držíte v ruce. Pryč jsou problémy s nahráváním fotek z iPadů, iPhonů, Macbooků a dalších zařízení od společnosti Apple,  mezi fotografy tolik oblíbené. 

Nahrávání velkých zakázek

Původní eFoto omezovalo maximální velikost zakázky na 300 MB. Dnes, kdy ani na mobilu není výjimkou 20 Mpx rozlišení fotoaparátu, nám bylo jasné, že je potřeba data hodně navýšit. Fotobox vám umožní nahrát až 10 GB fotografií! A i tohle omezení se časem chystéme odstranit. Jediné, čím budete omezeni, je čas. Nahrát 10 GB už přeci jenom chvíli trvá, máte-li v plánu tvořit podobně velké zakázky, doporučujeme nahrávat fotky přes noc :-)

Výběr termínu doručení

Při objednávce si přesně vyberete, kdy chcete mít fotky připravené. Běžná doba výroby zakázky je do 48 hodin a to včetně víkendů. Když ale víte, že několik dní nebudete doma, můžete sami výrobu odložit výběrem jiného dne v kalendáři. 

Moderní platební metody

Chápeme, že bankovní převod už je pro někoho trochu nepohodlný a navíc, jakmile je zakázka zaplacena online, okamžitě jí začínáme vyrábět a vy budete mít fotky doma mnohem rychleji. Fotobox obsahuje možnosti platby kartou online přes rozhraní s nejmodernějším zabezpečením a šifrováním vašich údajů, o bezpečnost vašich peněz nemusíte mít strach! Můžete využít i přesměrování do vašeho internetového bankovnictvím prostřednictvím rychlých platebních tlačítek. Nechcete-li platit dopředu, zakázku nám samozřejmě uhradíte až při převzetí (ať už při převzetí na prodejně nebo od dopravce).

Nové možnosti dopravy a DPD nad 500 Kč zdarma

Ne každý má možnost přijet k nám na prodejnu (ačkoliv vás rádi uvidíme), a tak jsme přidali hned několik nových možností dopravy. Zakázky Fotoboxu můžete vyzvednout v rozsáhlé síti poboček Uloženky, doprava na pobočky stojí jenom 39 Kč. Preferujete-li komfort dopravy až domů, máme pro Vás také dobrou zprávu. Objednávky s hodnotou nad 500 Kč vám se společností DPD doručíme zdarma. 

Doufáme, že používání Fotoboxu pro vás bude pohodlné a že si Fotobox oblíbíte! Pokud by se vám něco zdálo nejasné, připravili jsme pro vás nápovědu.

vyzkoušet fotobox

WALTHER FUN klasické/100 černých stran, 30x30, černé

pro fotografie různých formátů, pergamenový papír mezi listy, fotografie lze nalepit přímo / oboustrannými čtverečky / pomocí růžků

890,-
WALTHER CLOTH klasické/100 bílých stran, 30x30, černé

knižní vazba, plátěný potah, 100 bílých stran

790,-
WALTHER FUN klasické/100 černých stran, 30x30, mentolová

pro fotografie různých formátů, pergamenový papír mezi listy, fotografie lze nalepit přímo / oboustrannými čtverečky / pomocí růžků

890,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...