Čtvrtstoletí. Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě 1990–2015

Čtvrtstoletí. Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě 1990–2015

Čtvrtstoletí. Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě 1990–2015

Přijďte se podívat na to nejlepší, co za posledních 25 let vzniklo na Institutu tvůrčí fotografie v Opavě! Na výstavě v Domě fotografie si budete moci užít fotografie takových autorů, jako jsou Dita Pepe, Bára Prášilová, Evžen Sobek, Tomáš Pospěch nebo Tereza Vlčková. Dům fotografie, Revoluční 5. Otevřeno út–ne 10–18 hod, ve čt 10–20 hod.

Institut tvůrčí fotografie 1990–2015

Retrospektiva toho nejlepšího, co přinesly klauzurní, bakalářské, diplomové a disertační práce za posledních pětadvacet let, přesahuje školní rámec a vyznívá spíše jako přehlídka části mladé české, slovenské a polské fotografie a jejích současných trendů.

Poprvé jsou v takovém rozsahu spolu s nejnovějšími pracemi současných studentů představena díla absolventů, kteří už získali pevné místo na naší i mezinárodní fotografické scéně – kupříkladu Dita Pepe, Bára Prášilová, Evžen Sobek, Tomáš Pospěch, Tereza Vlčková a další. Kurátory výstavy jsou Vladimír Birgus a Josef Moucha.


© Dereck Hard, Little Reality, 2013

Galerie hlavního města Prahy – Dům fotografie

Líbil se vám článek? Sdílejte jej!

Podobné články

Oslavte kulatiny Nikonu s námi v Centru FotoŠkoda!
Oslavte kulatiny Nikonu s námi v Centru FotoŠkoda!

18. 9. - 100 let je výročí, které si zaslouží pořádnou oslavu, a nám je ctí, že se uskuteční právě na naší půdě. Kromě...

George Karbus vypráví příběhy divokého oceánu
George Karbus vypráví příběhy divokého oceánu

12. 9. - Milovníci wildlife a nature fotografie by si rozhodně neměli nechat ujít výstavu George Karbuse v Nikon Photo Gallery...

Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • poukázka na fotoslužby

Kompletní informace »

Čekejte prosím...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace