9. 8. 2016 | 6 minut čtení

Léto se nezadržitelně přesunulo do své druhé půlky a pro cyklisty a bikery přichází období, kdy teploty nebývají tak zničující, jako tomu bývá v červnu, červenci. Jízda na kole se stává příjemnější a je nejvhodnější doba na bike trip se vším všudy. Byla by škoda ho atraktivně nezachytit a to přímo z akce, tedy z jízdy v zajímavých částech světa, ale i v českých končinách. Nejlépe se vám to povede s kamerami GoPro, které jsou pověstné kvalitou záznamu a nabízejí největší množství vhodného příslušenství, které se opět rozrostlo.

GOPRO Seeker - batoh

GoPro batoh, který si řada outdoorových nadšenců a bikerů přímo vymodlila, je tu! 

Nabízí vše, co cyklista ocení, a ještě přidává maximální kompatibilitu s GoPro systémem. Vrchní část je konstruována až pro 5 GoPro klasické velikosti (Sessionů by se tam vešlo alespoň 6). Spodní část batohu je určená pro cyklistické nezbytnosti typu pumpičky, náhradní duše, lepení, montpák, lehké bundy, návleků apod. Vejde se sem i množství držáků a GoPro příslušenství pro připevnění kamery jak na kolo, tak pro statické záběry, které každé video příjemně oživí.

GOPRO Seeker - batoh

Důraz na sport a outdoor 

Naprostou samozřejmostí u každého sportovního batohu jsou dokonale odvětrávaná záda, prsní i bederní popruhy, které jsou nastavitelné, možnost rozšíření kapacity pomocí postranních síťovaných kapes se stahovacími páskami či samostatná kapsa na dvoulitrový hydrovak.

Vychytávky, které jinde nenajdete

Co žádný jiný batoh nemá a uživatele GoPro velmi potěší, je zabudovaný držák na kameru v levém popruhu, pro záběry, které budou blízké pohledu jezdce. Další novinkou jsou poutka a popruhy speciálního držáku, který je velmi podobný GOPRO Chest Mount Harness - hrudní držák ovšem s tím rozdílem, že na sebe neupevňujete další popruhy, což výrazně přidá na komfortu natáčení záběrů, ve kterým při nastaveném nejširším ohnisku budou nejenom celá řídítka, ale i velká část krajiny, v níž se zrovna pohybujete. Zaujmou rovněž stahovací pásky na straně batohu umožňující upevnění GoPro na oblíbeném multifunkčním příslušenství - 3-Way Grip/Arm/Tripod. Tím získáte atraktivní pohled z výšky očí nebo lehkého nadhledu. Po vzoru těch nejpropracovanějších fotobatohů má zde každé GoPro příslušenství své místo a vy tak nebude ztrácet čas hledáním nabité baterie nebo prázdné paměťové karty.

GOPRO Pro Seat Rail Mount - Držák pod sedlo

GOPRO Pro Seat Rail Mount - Držák pod sedloTéměř nezničitelný a geniálně jednoduchý hliníkový držák pro všechny typy GoPro kamer, který za několik vteřin připevníte pod sedlo, čímž získáte atraktivní záběry na zadní kolo, práci brzdy, ale i jezdce, kteří jedou za vámi. Ideální je, aby cyklisté jeli co nejblíže za sebou, optimálně do 5 metrů, protože s plnou šířkou záběru jsou objekty v dáli opravdu malé, a na záběru tudíž dostatečně nevyniknou. Stabilní připevnění je dáno nejenom výše zníněnou hliníkovou konstrukcí a funkčním designem, ale i pevným upnutím na lyžiny sedadla pomocí dodávaného imbusového klíče. Samozřejmostí je možnost nastavení úhlu záběru a jeho bezpečná fixace.

GOPRO LowProfile HelmetMount - Nízkoprofilový držák na helmu pro HERO Session

GOPRO LowProfile HelmetMount - Nízkoprofilový držák na helmu pro HERO SessionNízkoprofilový držák nejenom na helmu pro HERO Session přináší nízký profil uchycení, který je vhodný všude tam, kde je mít kameru co nejkompaktnější. Na všech druzích helem je, zejména pro dlouhodobější nošení, důležité, aby hmotnost kamery byla co nejblíže středu a zbytečně tak nepřetěžovala krk jezdce. To tento nalepovací držák zvládá a přidává k tomu kovovou kulovou hlavu s tuhým chodem, kde si úhel záběru, v rozsahu 360 stupňů, nastavíte bez jakéhokoliv nářadí a zároveň je dostatečně zajištěný i pro rychlosti, které jsou daleko za dálniční stotřicítkou, a nezalekne se ani vysokých vibrací či různých druhů přetížení.  

GOPRO Helmet Front and Side Mount - Přední a postranní držák na helmu

GOPRO Helmet Front and Side Mount - Přední a postranní držák na helmu

Nalepovací držák na všechny druhy GoPro kamer, který kombinuje zaoblenou lepící plochu se spojovacím dílem, který umožňuje 90 stupňový náklon a zároveň je vybaven  kovovou kulovou hlavu stejnou jako u modelu LowProfile HelmetMount.

GOPRO Handlebar/Seatpost/Pole Mount - Držák pod sedlo na řidítka/ trubku

GOPRO Handlebar/Seatpost/Pole Mount - Držák pod sedlo na řidítka/ trubku

Přednosti hliníku, lehkost, pevnost a odolnost, jsou zužitkovány i na univerzální držáku ve tvaru objímky, která je přimárně určená na řídítka, sedlovou trubku a nebo jakoukoliv trubku o průměru 22,2 až 35 mm. Pevné dotažení probíhá prostřednictvím přiloženého imbusu, kterým nastavujete i úhel naklonění kamery až o 360 stupňů, takže o pevnost a široké možnosti nastavení nemusíte mít obavy. S jedním držákem tak získáte mnoho atraktivních a různorodých záběrů.

Kompletní sortiment příslušenství GoPro vhodné na kolo, případně motocykl apod.

Seznámení s GoPro kamerou

První díl miniseriálu o nejlepším GoPro příslušenství

Druhý díl miniseriálu o nejlepším GoPro příslušenství

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
TTARTISAN adaptér objektivu Leica M na tělo Hasselblad X

Kovová redukce, Pro objektiv Leica M, Pro těla fotoaparátů s bajonetem Hasselblad X

1 590,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Další Recenze

Recenze: Nikon Z6 II
Hodnocení 98%

Recenze: Nikon Z6 II

Recenze: Panasonic Lumix DC-S5 IIx a S5 II
Hodnocení 98%

Recenze: Panasonic Lumix DC-S5 IIx a S5 II

Recenze: Samyang 85 mm f/1,4 AF
Hodnocení 92%

Recenze: Samyang 85 mm f/1,4 AF

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...