Výstavy

Kateřina Janišová - "Tajemství proměny"

Termín: 19. 9. - 1. 10. 2016| Místo: Minigalerie
23. 8. 2016 | 2 minuty čtení

Kateřina si založila svůj ateliér, aby naplnila svou touhu přinést do fotografie něco realistického, uměleckého, něco, co nezavání kýčem. Jde jí o zachycení podstaty člověka, jeho osobnosti, vystižení jeho pravé tváře. Přijďte i vy od 19. září poodhalit do naší Minigalerie její tajemství proměny! Vernisáž proběhne v den zahájení od 17:00 hodin.

Důvěra a přirozenost

Katka fotografuje všechny lidi bez rozdílu, ale zaměřuje se především na ženy. S fotografovaným chce být co nejdéle, vzájemně ho trochu poznat, naladit ho na stejnou vlnu a získat si jeho důvěru, což je při fotografování lidí to nejdůležitější.

Každou ženu si upravuje k "obrazu svému" od líčení, přes vlasy až po styling. Snaží se podtrhnout přirozenou krásu každé ženy a ne ji potlačit a udělat z člověka někoho jiného.

Kateřina Janišová

Vystudovala fotografickou školu a fotografie je její životní náplní a láskou. Rukopis jejích fotografií poznáte podle autentičnosti. Katka se se svými fotografiemi pravidelně umisťuje na předních příčkách fotografických prestižních soutěží a to i v zahraničí.

Fotografuje všechny lidi bez rozdílu, avšak před jejím objektivem stojí nejčastěji ženy, které sama upravuje, aby podtrhla jejich krásu a docílila perfektního výsledku. Od roku 2016 se stala lektorkou fotografických kurzů Centra FotoŠkoda. Přihlásit se k ní můžete na kurz "Kreativní portrét".

Výstava je prodejní, cena fotografie činí 3.000 Kč včetně DPH.

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-
NIKON Z 28-400 mm f/4-8 VR

Pro full frame senzor / 28-400 mm / clona f/4,0 – 8,0, Širokorozsahový s 14,2× optickým zoomem, Krokový motor automatického ostření STM

39 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...