Výstavy

Ochutnej Vietnam - festival

Termín: 17. 9. 2016| Místo: Holešovická tržnice | hala 13, Praha
12. 9. 2016 | 2 minuty čtení

V sobotu 17. září se uskuteční festival Ochutnej Vietnam. Holešovická tržnice tak bude prezentovat skvosty vietnamské kuchyně a kultury. Gastronomický zážitek bude obohacen doprovodným programem, který si klade za cíl přiblížit vietnamskou mentalitu, zvyky a tradice. Návštěvníci se mohou těšit na výstavy, projekce, sbírku zajímavých faktů o Vietnamu, interaktivní workshopy, řadu tradičních her či soutěží.

Charitativní prodejní výstava fotografií Jackieho Trana

V rámci doprovodného programu bude letos probíhat charitativní prodejní výstava fotografií Jackieho Trana. Návštěvníci festivalu si tak zde budou moci prohlédnout fotografie nádherných zákoutí Vietnamu a výtěžek z této výstavy poputuje na koupi nového zvukového procesoru pro 13 letého Adama Čapka, kterému byla rok po narození diagnostikována oboustranná zvuková hluchota. Adam reprezentuje školu na Olympijských hrách pro sluchově postižené. Právě nový zvukový implantát mu pomůže k lepším výsledkům ve sportu, rozvíjení řeči, komunikaci s okolím a prospěchu ve škole.

Jackie Tran

24 letý Jackie se narodil ve Vietnamu a od roku 2000 žije v České republice. Již 7 let se profesionálně věnuje designu uživatelského rozhraní mobilních aplikací. Spolupracoval například s hollywoodským zpěvákem Taio Cruzem či Victoria’s Secret a dalšími. Loni se dokonce umístil jako první ve dvou kategoriích soutěže Creativity International Awards a letos získal cenu Shoot The Frame Award. Je to teprve něco přes rok, co se Jackie vydal na dráhu profesionálního fotografa. Jackie převážně zachycuje krajinu a noční oblohu s hvězdami (landscape, astrophotography). Když není zrovna v přírodě, tak fotí města (cityscape). Jeho fotografie jsou dechberoucí. Psalo se o něm například v americkém magazínu Shutterbug nebo britském Digital Photographer. Jeho fotky jste mohli zahlédnout například v Jindřišské věži v rámci výstavy Miluju Prahu.

FUJIFILM Instax SQUARE Link obal šedý

Pevné a odolné skořepinové pouzdro, Odolné proti prachu a vodě, Chrání vaše oblíbené zařízení před nárazy a poškrábáním

499,-

Související články

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...