Produktové novinkyLeica

Vyměň starý fotoaparát za slevu na Leica M

Termín: 14. 9. - 31. 10. 2016
Vyměň starý fotoaparát za slevu na Leica M
14. 9. 2016 | 3 minuty čtení

Uvažujete o koupi dálkoměrného fotoaparátu Leica M a nemůžete se rozhodnout pro konkrétní typ? Vaši volbu vám může usnadnit akce, v níž získáte slevu 13 500 Kč na vybrané modely Leica M, výměnou za jakýkoli starý fotoaparát, který vám vykoupíme. Nenechte si ujít jedinečnou akci a navštivte náš Leica Boutique v přízemí.

Přineste jakýkoliv starý fotoaparát, který vám vykoupíme a navíc získáte slevu 13 500 Kč na koupi nového fotoaparátu Leica M. Podmínkou poskytnutí slevy je registrace produktu u společnosti Leica, kterou provedete přímo na prodejně.

Mezi vybrané modely patří :

Leica M (Typ 240)

Dálkoměrný fotoaparát Leica M je představuje vrchol všestrannosti a inovativnosti. Spojuje desítky let zkušeností s dálkoměry s převratnými digitálními technologiemi. Leica M je vybavena zcela nově vyvinutým full-framovým snímačem s 24MP rozlišením, výkonným procesorem Maestro a bajonetem pro legendární M objektivy. Nově přibyly funkce Live-View a natáčení Full HD videa. Leica M je určena pro ty fotografy, kteří nechtějí přijít o něco z toho, co moderní digitální technologie nabízí.

Aktuální cena 149 990 ,-
Leica M (240)

Leica M-P (240)

Dálkoměrný fotoaparát Leica M-P je založen na bázi modelu Leica M (typ 240) a nabízí všechny přednosti tohoto modelu, ale navíc vyniká vlastnostmi, které ho převyšují. Patří mezi ně ochranné safírové sklo, manuální volič ohniskové vzdálenosti i 2 GB vyrovnávací paměť. „P“ v názvu fotoaparátu označuje zejména diskrétní a nadčasový design, tedy onu vlastnost, kterou ocení milovníci designu i profesionální fotografové.

Aktuální cena 186 990 ,-
Leica M-P (240)

Leica M Monochrom (246)

Stejně jako před sty lety, i dnes se může Leica honosit svým prvenstvím. Tentokrát se jedná o Leica M Monochrom (typ 246) a její black noir Full HD video. Monochromatický snímač prostý AA filtru a Bayerova barevného filtru sice měla již předchozí verze, ale scházela jí možnost natáčení. Nová Leica to díky 24 Mpx CMOS snímači zvládá. A nejen to. Vlastní jí jsou modernější rozhraní, rychlejší zpracování obrazu, živý obraz, lepší dynamický rozsah a vynikající výkon při vysoké citlivosti ISO.

Aktuální cena 194 590 ,-
Leica M Monochrom (246)

Leica M Monochrom

„Černobílý“ fotoaparát budoucnosti. Leica M Monochrom je celosvětově prvním digitálním dálkoměrným fotoaparátem s plnoformátovým monochromatickým snímačem. Koncepčně vychází z fotoaparátu Leica M9, avšak na rozdíl od něj nevyužívá Bayerovi mřížky s RGB filtry. To a absence low-pass filtru umožňuje vznik černobílého obrazu s širokým tonálním spektrem a vysokou přesností zobrazení.

Aktuální cena 148 990 ,-
Leica M Monochrom

 

Zajímáte se o další fotoaparáty Leica?
Nemělo by vám uniknout: Leica slaví 10. výročí výroby 1. digitálního fotoaparátu řady M.
V článku 10. výročí digitálního fotoaparátu Leica řady M se dozvíte více…

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
RICOH GR IIIx HDF

Digitální fotoaparát s vestavěným difuzním filtrem, 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač, Stabilizace obrazu se 3 osami proti záchvěvům

30 890,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Další Leica

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za padesát let. Síla dokumentu je jinde

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...