Produktové novinky

Canon EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM teleobjektiv s displejem

Canon EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM teleobjektiv s displejem
15. 9. 2016 | 3 minuty čtení

Až do konce týdne (18.9.) bude u nás k vidění a odzkoušení horká novinka od Canonu. Tou je teleobjektiv Canon EF 70-300mm F/4-5,6 IS USM v druhé generaci, která zaujme především monochromatickým displejem, ale i novým optickým stabilizátorem, technologií vestavěného pohonu Nano USM či kompletně novou optikou s optickým prvkem s ultra nízkým rozptylem.

Canon EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM

Vestavěný displej

Displej na objektivu není přelomová novinka, ale v případě Canonu se je jedná o první model, který se jim pyšní. Objektiv je díky tomuto displeji ideální pro pokročilé fotografy, kteří při pořizování snímků vyžadují okamžitý a neustálý přehled o informacích souvisejících s danou expozicí. Displej umožňuje pohodlnou a rychlou kontrolu parametrů včetně informací o zaostřovací vzdálenosti, hloubce ostrosti pro různá clonová čísla, chvění fotoaparátu nebo o ohniskové vzdálenosti. Fotografové lepší informovanost ocení například při kontrole parametrů během pořizování záběrů v předklonu nebo z jiných neobvyklých úhlů. Displej je užitečný i v případě, kdy uživatelé fotoaparátů EOS se snímači APS-C nebo APS-H potřebují hodnoty ekvivalentní k 35mm filmu.

Canon EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM

Vynikající kvalita za každé situace 

Nová optika staví na dosavadních špičkových zkušenostech společnosti Canon. Součástí nového modelu je jeden optický prvek s ultra nízkým rozptylem a uživatelé tak mohou získat velmi ostré výstupy s vynikajícím barevným podáním i kontrastem a s minimálním vlivem chromatické aberace. Objektiv využívá nový optický stabilizátor obrazu s rozsahem 4 EV, který efektivně snižuje chvění fotoaparátu a rozmazání výsledných snímků i v případě použití zoomu. Díky takto skvělé stabilizaci není v mnoha situacích nutný stativ a uživatelé mohou fotografovat s delšími expozičními časy bez jakéhokoli negativního vlivu na ostrost výstupů. 

Pokroková stabilizace

Technologie vestavěného pohonu Nano USM je také řešením, které nabídne jen několik objektivů značky. Tento průlomový typ pohonu v kombinaci s plynulým a tichým provozem zajišťuje velmi rychlé zaostření i dokonalé sledování objektů a tedy i perfektní zachycení jakékoli akce. Díky univerzálnímu rozsahu ohniskových vzdáleností je nový objektiv ideální pro vytváření nádherných portrétů i pro zachycení dynamických situací – v podobě fotografií nebo videí. Ve videích je důležitá právě tichost a rychlost pohonu ostření, které nepřenáší do videa rušivé prvky a to jak po optické, tak akustické stránce.

Více informací o novinkách, ale i stávajích modelech získáte v prvním patře naší prodejny.

Týden s firmou Canon

Fotoobraz pod akrylovým sklem

poskytuje živé a jasné barvy, vysoký lesk, prostorový efekt díky akrylátovému sklu

350,-
Foto na kapa desce s laminací

produkt obsahuje háček na zavěšení, už od 20x30 cm do velikost 30x90 cm, do formátu 30x45 cm na 0,5 cm silnou kapa desku

170,-
SAMYANG stativová objímka pro obj. Samyang E-mount

kompatibilní se Samyang E-Mount, kompatibilní s Arca Swiss systémem

2 490,-

Související články

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...