21. 9. 2016 | 2 minuty čtení

Fujifilm se nenechal zahanbit a předvedl na Photokina 2016 hromadu zajímavých produktů! Ty se budou objevovat na trhu v průběhu roku 2017. Bezesporu nejzajímavější novinkou je bezzrcadlový středoformát s označením GFX 50S, který byl představen spolu s objektivy nové řady GF. Ty jsou vytvořené speciálně pro práci s tímto super-výkonným přístrojem.

Fujifilm GFX 50S

Zcela nový revoluční bezzrcadlový fotoaparát středního formátu. Uvnitř přístroje naleznete CMOS senzor velikosti 43,8 x 32,9 mm s neuvěřitelnými 51,4 Mpx a výkonný X-processor PRO. Ten vám umožní vytvářet ze všech dosud uvedených přístrojů Fujifilm ty nejkvalitnější snímky – snímky s neuvěřitelnou ostrostí a přesnou barevnou reprodukcí. Oproti jiným středoformátovým přístrojům disponuje GFX 50S nízkou hmotností, zároveň se jedná o první fotoaparát od Fujifilmu s oddělitelným elektronickým EVF hledáčkem. Spolu s fotoaparátem bylo představeno 6 objektivů se speciálním bajonetem G určených právě pro Fujifilm GFX 50S.

Fujifilm GFX 50S na našem eshopu


Nové objektivy Fujinon GF jsou vytvořené speciálně pro středoformátový bezzrcadlový fotoaparát Fujifilm GFX 50S. Objektivy jsou vybavené novým bajonetem typu G a populárním clonovým kroužkem. Další novinkou je ovládací pozice clonového kroužku (C), která  umožňuje nastavení clony přímo na těle fotoaparátu. Objektiv je díky své vylepšené konstrukci odolný vůči prachu, vlhkosti, povětrnostním vlivům a teplotám až do –10 stupňů Celsia. Díky všem jmenovaným vlastnostem jsou objektivy Fujifilm GF vhodné pro profesionální použití v opravdu náročných podmínkách!

Objektivy Fujifilm GF na našem eshopu

SONY SDXC 512GB UHS-II R:277MB/s W:150MB/s

rozhraní: UHS-II, typ karty: SDXC, kapacita: 512 GB

7 690,-
SIGMA 15 mm f/1,4 DG DN Diagonal Fisheye Art pro Sony E

První diagonální rybí oko se světelností f/1,4 pro full frame, S úhlem pohledu 180°, Odolný proti prachu a stříkající vodě

54 990,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...