26. 9. 2016 | 4 minuty čtení

Olympus, známý to výrobce fotoaparátů především řad OM-D a PEN, přivezl na letošní Photokinu řadu novinek, mezi nimiž byl velmi očekávaný top model značky a to OM-D E-M1 Mark II, tedy druhá generace revolučního CSC. Do rodiny PENů přibyl nástupce stylové PL7, který je nahrazen nástupcem E-PL8. Rozšíření nabídky v pravém slova smyslu zaznamenaly objektivy z řad Premium a Pro. Paletu novinek doplňuje výkonný blesk FL-900R určený především pro řadu OM-D. V dohledné době bychom se měli dočkat i makro blesku STR-8, baterry gripu HLD-9 pro nově představenou E-M1 MK II a podvodního pouzdra PT-EP14, taktéž pro tento vrcholný model.

CSC fotoaparáty

OM-D E-M1 Mark II

OLYMPUS E-M1 MARK IIAbsolutním vrcholem všech představených novinek je bezesporu nová vlajková loď OM-D E-M1 Mark II. Nejnovější OM-D je ztělesněním rychlosti, odolnosti a špičkového obrazového výstupu. Kromě dokonalé ergonomie a utěsnění proti prachu, vodě a mrazu se pyšní nejmodernějším extrémně rychlým zaostřovacím systémem, díky kterému je E-M1 Mark II vhodný prakticky pro všechny fotografické žánry, včetně rychlých sportů a divoké přírody. 

  • Nový 20,4 Mpx obrazový senzor
  • Nový obrazový procesor TruePic VIII
  • Superrychlé zaostřovací systémy fázové i kontrastní detekce
  • 121 zaostřovacích bodů (všechny fázové jsou zároveň křížového typu)
  • Ultra rychlé sekvenční snímání – až 60 sn./s (v plném rozlišení v RAW formátu)
  • Unikátní 5-osý stabilizátor obrazu s výkonem až 6,5 EV

PEN E-PL8

OLYMPUS E-PL8PL8 je spojení vysokého výkonu fotoaparátu, který rozdrtí jakýkoliv mobilní telefon, a zatopí i pokročilým kompaktů a přitom nabídne vytříbený styl, který je možné si perzonifikovat podle vašich preferencí. Nabízí se totiž ve 3 barevných provedeních, které lze kombinovat s množstvím stylových pouzder či řemínků. 

  • vestavěné WiFi
  • o 180° výklopný dotykový displej ideální pro fotografování selfies
  • velmi kompaktní rozměry designového těla
  • výkon 16,1 Mpx 4/3'' Live MOS snímače v fotoaparátu, který zaujme
  • Fast AF zaostřovací systém + dotykové ovládání
  • ultra-efektivní 3 osý stabilizátor obrazu 

Objektivy

M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1:1,2 PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 25 mm 1:1,2 PROPevný objektiv s ohniskem 25 mm (ekv. 50 mm) je tím nejlepším objektivem M.ZUIKO DIGITAL co do světelnosti, brilantní kresby a nádherně kruhového bokehu. Se světelností F1,2 zapomenete na to, že máte externí blesk. I za velmi špatných světelných podmínek totiž dokážete fotit úchvatné záběry se zachováním přirozené atmosféry fotografované scény.

M.ZUIKO DIGITAL ED 12–100 mm 1:4,0 PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 12–100 mm 1:4,0 PROUniverzální objektiv, který v sobě skrývá potenciál dvou profesionálních skel. K jedněm z nejčastěji používaných profi objektivů patří ohniska 24–70mm a 70–200 mm. Nový objektiv Olympus nabízí všechna tato ohniska v jednom těle. Není tak nutné objektivy neustále vyměňovat, stačí si zazoomovat na patřičné ohnisko. Profesionální objektiv s ekvivalentními ohnisky 24–200 mm a konstantní světelností F4,0 se tak zařadí na špici mezi vysoce univerzální profi objektivy.

M.ZUIKO DIGITAL ED 30 mm 1:3,5 Macro

M.ZUIKO DIGITAL ED 30 mm 1:3,5 MacroVedle již známého makro objektivu M.ZUIKO DIGITAL ED 60 mm 1:2,8 Macro přichází Olympus s levnější variantou pro focení makro foografií, ale i portrétů, zátiší, flat lay fotografií a jiných žánrů. Nový M.ZUIKO DIGITAL ED 30 mm 1:3,5 Macro je velmi kompaktní a lehký objektiv s přepočteným zvětšením až 2,5×, což je největší zvětšení v dané třídě.

Blesk

FL900R

FL900RVýkonný externí blesk FL-900R tvoří ideálního společníka vyspělým fotoaparátům OM-D, tedy oběma verzím E-M1, ale i E-M5. Ve skutečnosti se však dá použít a 100% funguje jak nasazen do sáněk, tak i na dálku, se všemi ostatními fotoaparáty Olympus PEN a OM-D. Kromě většího výkonu dokáže nově pracovat i ve stroboskopickém režimu.

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
MANFROTTO Advanced Fast Backpack M III

fotobatoh pro rychlé focení s prostorem na tělo fotoaparátu + 4 objektivy, kapsa na notebook a tablet, nepromokavá pláštěnka

3 890,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...