26. 9. 2016 | 3 minuty čtení

Společnost Sigma představila na Photokina 2016 hned tři nové produkty – ultra-teleobjektiv 500 mm f/4 DG OS HSM ze série Sports, portrétní objektiv 85 mm f/1,4 DG HSM a širokoúhlý objektiv 12–24 mm f/4 DG HSM ze série Art. Všechna tři plnoformátová skla, dostupná s bajonetem Canon, Nikon a Sigma, se mohou pochlubit propracovanou odolnou konstrukcí, ještě rychlejším ultrasonickým ostřením a brilantní optickou soustavou minimalizující všechny optické vady. Jak to tak vypadá, Sigma opět potvrdila svoje kvality a silnou pozici na trhu!

Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art

Širokoúhlý objektiv Sigma 12-24 mm f/4 DG HSM Art spojuje tu nejlepší technologii s precizně zpracovanými asférickými čočkami a FLD členy. Díky vylepšené konstrukci, která obsahuje 16 členů řazených do 11 skupin, jsou maximálně eliminovány optické vady, jako jsou chromatická aberace, vinětace nebo odlesky. Vaše snímky tak budou kvalitní, prokreslené a bezchybné od středu do krajů. Konstrukce objektivu je díky speciálnímu TSC materiálu (Thermally Stable Composite) a kovovým částem velmi pevná a odolná. TSC zajišťuje skvělé mechanické vlastnosti podobné hliníku – pevnost spojenou s vysokou pružností.

  • asférické čočky s průměrem 80 mm
  • světelnost f/4 v celém rozsahu ohniska
  • minimální zaostřovací vzdálenost 24 cm
  • nový výkonnější Hyper Sonic Motor (HSM)
  • vnitřní části vyrobené z kovu a teplotně stabilního materiálu – Thermally Stable Composite (TSC) 
  • konstrukce bajonetu odolná vůči vlhosti a prachu


Sigma 85 mm f/1,4 DG HSM Art pro Canon

Portrétní fotografové požadují perfektní bokeh stejně jako vynikající kresbu. Objektiv Sigma 85 mm f/1,4 DG HSM Art splňuje přísná kritéria profesionálních fotografů – kritéria, která jsou vlastní všem objektivům z řady Art. Nejnovější technologie Sigma zajišťuje konstantní a jasný obraz v celé ploše včetně okrajových částí. Bokeh je jemný, pravidelný a přesně ohraničený, můžete dokonale zaostřit zornici a řasy zůstanou mimo hloubku ostrosti. Objektiv obsahuje 14 členů ve 12 skupinách, z toho 2 SLD elementy (Special Low Dispersion Glass) a 1 element s vysokým indexem lomu. Vzhledem ke svým parametrům je objektiv vhodný pro fotoaparáty s full-frame snímačem poskytující rozlišení 50 Mpx a vyšší. 

Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sports pro Canon

Teleobjektiv Sigma 500 mm f/4 DG OS HSM Sports je novou vlajkovou lodí řady Sigma Sports a představuje to nejlepší, co si můžete v této kategorii pořídt. Spojuje hned několik důležitých vlastností – nejnovější technologii Sigma, pevnou a kompaktní konstrukci odolnou vůči vlhkosti a prachu a brilantní optiku. Objektiv má vylepšený hypersonický motor (HSM) a stabilizátor obrazu (OS), hořčíkové tělo a 16 čoček (včetně FLD členů) v 11 skupinách. Díky inovované konstrukci byly minimalizovány optické vady, jako jsou chromatická aberace, vinětace nebo odlesky. Vaše snímky tak budou kvalitní a bezchybné od středu do krajů.

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
MANFROTTO Advanced Fast Backpack M III

fotobatoh pro rychlé focení s prostorem na tělo fotoaparátu + 4 objektivy, kapsa na notebook a tablet, nepromokavá pláštěnka

3 890,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...