FotosoutěžeFotoŠkoda Fest

Soutěžte o volné vstupy na podzimní FotoŠkoda Fest

Termín: 5. 10. - 20. 10. 2016
5. 10. 2016 | 4 minuty čtení

Užili jste si s námi jarní FotoŠkoda Fest a netrpělivě čekali na podzim? Je to tady. Listopad a další #FotoSkodaFest se nám nezadržitelně blíží. 7. listopadu startujeme podzimní FotoŠkoda Fest, který bude plný zajímavých a skvělých českých fotografů. Mezi profesionály se představí i mnoho talentovaných začátečníků. Chceme dát šanci všem, protože talent si věk nevybírá. FotoŠkoda Fest poběží do 13. 11. 2016, díky čemuž si budete moci užít krásný týden plný všech možných přednášek, workshopů a kurzů.

Soutěžíme o vstupenky na FotoŠkoda FEST a další

Od 5. do 20. října můžete spolu s námi zasoutěžit o tři vstupenky na FotoŠkoda Fest a tři poukázky na FotoSlužby. Není nic jednoduššího než se připojit na náš Facebook. Lajknout naší stránku a do zprávy na Facebooku nám v příloze poslat fotografii (nikoliv odkaz) na téma „Ženy“. Co si pod tímto tématem představíte je prakticky jen na vás. Chceme nápadité snímky, ženskost, krásu, smyslnost, oduševnělost. Portréty mohou být v podobě close upu, mohou být v kontextu prostředí a musí být jedinečné.

Soutěžíme o tři volné vstupy na FotoŠkoda Fest a poukázky na FotoSlužby. Nejzajímavější fotka získá poukázku v hodnotě 1 000Kč, druhá nejzajímavější v hodnotě 500Kč a třetí pak v hodnotě 300Kč. Všem vybraným napíše Kateřina Janišová, garantka soutěže, důvod svého výběru.

Garantem je mladá fotografka Kateřina Janišová

Garantem této soutěže je již zmíněná Kateřina Janišová, mladá portrétní fotografka, která má na FotoŠkoda Festu vlastní program.

Katka si založila svůj ateliér, aby naplnila svou touhu přinést do fotografie něco realistického, uměleckého, něco, co nezavání kýčem. Jde jí o zachycení podstaty člověka, jeho osobnosti, vystižení jeho pravé tváře. Fotografuje všechny lidi bez rozdílu, ale zaměřuje se především na ženy. S fotografovaným chce být co nejdéle, vzájemně ho trochu poznat, naladit ho na stejnou vlnu a získat si jeho důvěru, což je při fotografování lidí to nejdůležitější. Každou ženu si upravuje k "obrazu svému" od líčení, přes vlasy až po styling. Snaží se podtrhnout přirozenou krásu každé ženy a ne ji potlačit a udělat z člověka někoho jiného. Vystudovala fotografickou školu a fotografie je její životní náplní a láskou. Rukopis jejích fotografií poznáte podle autentičnosti. Katka se se svými fotografiemi pravidelně umisťuje na předních příčkách fotografických prestižních soutěží a to i v zahraničí.

Soutěžní fotografie budeme po dobu trvání soutěže prezentovat ve speciálně vytvořeném albu na Facebooku, kde si budete moci všechny fotografie prohlížet. Update tohoto alba proběhne ve dnech 9., 16. a 21. 10., pokud bude vaše fotografie splňovat pravidla soutěže, najdete jí zde.

Pravidla soutěže:

  • Lajk pro naší Facebookovou stránku a Instagram @centrumfotoskoda.
  • Zaslání fotografie (nikoliv odkazu na fotografii) skrze kanál zpráv na Facebooku.
  • JPEG fotografie v rozlišení 1500 px na delší stranu a 72 dpi s poznámkou „Soutěž FotoŠkoda Fest“ – žádné další informace k fotografií není nutné připojovat.
  • Každý účastník může poslat maximálně jednu soutěžní fotografii.
  • Fotografie musí obsahovat portrét ženy.
  • Fotografie musí být zaslána od půlnoci 5. 10. do půlnoci 20. 10. 2016.
  • Výherci budou vybráni Kateřinou Janišovou nejpozději do půlnoci 25. 10. a o své výhře budou informováni opět skrze kanál zpráv na Facebooku. Výherní fotografie budou též uveřejněny v komentáři pod soutěžním albem.

Těšíme se na fotky!

PS: Během FotoŠkoda Festu budou probíhat menší soutěže, nezapomínejte sledovat náš Facebook či Instagram a nezapomínejte nás tagovat #FotoSkodaFest #CentrumFotoSkoda.

Ruční vyvolání černobílých filmů

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

260,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-
EASYPIX KiddyPix Blizz růžový

dětský fotoaparát s předním (2 Mpx) a selfie (0,3 Mpx) objektivem, v balení pevné pouzdro, 2" displej na prohlížení a zdobení fotografií

1 490,-

Související články

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Další FotoŠkoda Fest

Hvězdy FotoŠkoda FESTu 2024: Erik Johansson, Matěj Dereck Hard, Tomáš Třeštík - koho nepropásnout?

Hvězdy FotoŠkoda FESTu 2024: Erik Johansson, Matěj Dereck...

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...