Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
FotoŠkoda Fest

Co si nesmíte nechat ujít na Festu aneb startujeme!

Co si nesmíte nechat ujít na Festu aneb startujeme!
3. 11. 2016 | 3 minuty čtení

Už v pondělí 7. 11. začíná další ročník FotoŠkoda Festu. To znamená, že budete moci až do 13. 11. navštívit několik desítek velezajímavých přednášek, workshopů a dalších fotografických akcí. Pro návštěvníky, kteří ještě nejsou o svém programu pevně rozhodnutí, tady máme malý předkrm. Co vás na podzimním Festu čeká? Fotografování tygrů a dalších zvířat, módní fotografie (nejen) pro blogerky, jak na Snap Bridge nebo třeba beseda s Nikon ambasadorem Tomášem Hulíkem!

Beseda s Nikon Ambassadorem Tomášem Hulíkem

12. 11. 12:00–13:30, přednáška

Těžko říci, zdali je Tomáš více fotografem nebo kameramanem či režisérem. Nicméně ať tento slovenský ambasador Nikonu kouká do hledáčku fotoaparátu, nebo sedí v pomyslné režisérské skládací židli či stojí za kamerou, téměř vždy je jeho doménou příroda. Fotografie Tomáše Hulíka najdete v časopisech, jako je National Geographic.

Fotíme a natáčíme pro módní blog

12. 11. 17:00–19:30, přednáška

Víte, co vše stojí za vytvořením úspěšného módního blogu? Jak v dnešní době zaujmout a být originální? Jak se tvoří příspěvky, jaká je ideální motivace a kolik úsilí stojí vytvořit příspěvek, který nezapadne? To vše vám prozradí blogerky roku Lucie a Nicole Ehrenbergerovy, které můžete z online světa módy znát jako "A Cup Of Style".

Módní portrét pro blogerky

13. 11. 13:00–14:30, workshop

Chcete se stát fashion blogerkou a mít blog plný líbivých fotografií? Nebo již blogerkou jste, ale k dokonalosti vašich fotografií stále kousek schází?  Chcete umět pracovat s prostředím, světlem a hloubkou ostrosti a využít naplno potenciál svého fotoaparátu? Přijďte na workshop s Janem Tichým a realizujte neotřelé nápady v praxi!

Tygr a já - fotografování zvířat

13. 11. 14:00–15:30, přednáška

Vladimír vás na přednášce seznámí se svou vášní – fotografování nejkrásnější kočkovité šelmy světa – tygra. Proč si vybral zrovna tygry? Jak se plánuje fotoexpedice tak, aby úspěšně dopadla a přivezli jste si použitelný materiál? A jakou s sebou vzít fototechniku? Vladimírovy nejoblíbenější snímky vás ohromí nejen konečným výsledkem, ale i příběhem, který za jejich pořízením stojí.

Seznamte se: Snap Bridge...

13. 11. 15:30–17:00, workshop

Konektivita alias přístup k internetu – to je zaklínadlo dnešní doby. Ale… jak propojit „normální“ foťák se sociálními sítěmi a vším, co vládne virtuálním světem? Technologie Nikonu to umí velmi elegantně a bezproblémově. Seznamte se: Snap Bridge…

Registrace na FotoŠkoda Fest

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
FUJIFILM Instax MINI 99 obal černý

Pouzdro pro Fujifilm Instax Mini 99, Zabraňuje poškození objektivu a těla, Chrání před prachem a poškrábáním

599,-
PEAK DESIGN Cuff COYOTE řemínek na zápěstí

Zajišťuje fotoaparát nebo dalekohled na zápěstí, Nastavitelné na velikost zápěstí, Příjemné materiály - nylon, kožený popruh

990,-

Související články

Hvězdy FotoŠkoda FESTu 2024: Erik Johansson, Matěj Dereck Hard, Tomáš Třeštík - koho nepropásnout?

Hvězdy FotoŠkoda FESTu 2024: Erik Johansson, Matěj Dereck...

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Anežka Straková: Jsem spíš umělec než technik

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...