24. 11. 2016 | 2 minuty čtení

Ve čtvrtek 10. 11. 2016 proběhlo v pražském hotelu Holiday Inn slavnostní vyhlášení výsledků 8. ročníku fotografické soutěže Nikon kalendář – moje srdeční záležitost. Potěšilo nás, že se únorovým vítězem stal náš kolega Ivan Svatoš s fotografií Dva světy. Celkovým vítězem se stal Tomáš Holub se snímkem Listopadová. Všem vítězům gratulujeme!

Moje srdeční záležitost

Soutěž na téma Skryté krásy všedního dne probíhala od začátku července 2016 do 16. října 2016. Odborná porota v čele s předsedou prof. Mgr. Miroslavem Vojtěchovským, významným vysokoškolským pedagogem, publicistou, kurátorem a fotografem, vybrala padesát semifinálových snímků z celkového počtu 1 191 přihlášených fotografií od 469 autorů.

Autory dvanácti vítězných fotografií v kalendáři pro rok 2017 jsou: Pavel Ouředník (Vltavský luh), Ivan Svatoš (Dva světy), Zdeněk Vošický (Moře Jižní Moravy), Jana Kupčáková (San Marco), Zuzka Vitvarová (školní autobus), Karolína Vučka (Jak jsem chytala měsíc), Karolína Vučka (V plamenech podzimu), Markéta Butalová (Na moři), Tomáš Holub (Listopadová), Iva Svobodová (Góóól), Markéta Butalová (Když končí den) a Tomáš Holub (Saské Švýcarsko).

Absolutním vítězem soutěže se stal Tomáš Holub s fotografií Listopadová. Od společnosti Nikon získal šek na nákup produktů této značky v hodnotě 50 000 Kč.

Semifinálové fotografie budou vystaveny v lednu a únoru 2017 v Nikon Photo Gallery na adrese Újezd 19, Praha 1 – Malá Strana, otevřeno každý týden od úterý do neděle (12–19 hod).

AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
ROLLEI Sportsline Fun bílý

Stylový kompaktní fotoaparát, Fotografie v rozlišení až 7680 × 5760 px, Nahrávání videa v rozlišení Full HD

2 290,-
MANFROTTO Advanced Befree Backpack III

prostor pro digitální zrcadlovku s objektivem + 6 dalších objektivů, kapsa na notebook nebo tablet, kapsa na stativ

3 590,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...