30. 12. 2016 | 3 minuty čtení

Přejeme vám poklidné prožití vánočních svátků a v novém roce 2017 mnoho povedených snímků. Připojujeme poděkování za vaši přízeň.

Žijeme fotografií již 25 let

Končí nám rok 2016 a s novým rokem pro každého z nás nastávají okamžiky poohlédnutí se za rokem starým. Rok 2016 byl pro Centrum FotoŠkoda jubilejní 25. rok působení firmy na českém trhu, který jsme oslavili na jarním FotoŠkoda Festu. K výročí jsme připravili speciál časopisu Moment, kde jsme zavzpomínali na staré časy a vyzpovídali partnery, s kterými dlouhodobě spolupracujeme - Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Panasonic, Sony a Leica.

Jsme rádi, že i v roce 2016 jsme vám představili nespočet novinek ze světa fotografie, připravili nová témata fotografických kurzů a společně si užili dva fotografické festivaly. Investovali jsme do rozvoje technického zázemí, aby byl pro vás nákup zboží a služeb pohodlnější. Nově si můžete objednávat fotografie v intuitivní aplikaci Fotobox a v suterénu si na počkání nechat potisknout vlastním motivem bavlněná trička.

Potěšilo nás, že jsme byli během roku oceněni nejlepším e-shopem roku 2016 v soutěži WebTop100 a že jsme získali titul Superbrands.

Sdílejte s námi radost z fotografie i v roce 2017

Věříme, že se nám v roce 2017 podaří opět nabídnout nejnovější technologie kolem fotografování i udržet zájem o analogovou fotografii, která stále žije. Těšíme se, až dokončíme úpravy prodejny v 1. patře, tak aby nový showroom s fotoaparáty uspokojoval představy nejen profesionálů. Zároveň nabízíme možnost zdarma testovat a zkoušet produkty před zakoupením.

Sdílet radost z fotografování s námi můžete i na sociálních sítích na Facebooku či Instagramu.

Děkujeme, že jsme se s některými z vás mohli setkat na jedné z našich pravidelných besed, kurzech či na již tradičním FotoŠkoda Festu. Na shledanou v novém roce!

Dobré světlo vám přeje Milan Škoda a tým Centra FotoŠkoda

HASSELBLAD ramenní popruh Vandra

Celková délka: 1460 mm, Délka ramenní části: 700 mm, Nosnost: 2,5 kg

6 290,-
VELBON UTC-53AS karbonový stativ s kulovou hlavou

kompaktní a robustní, extra nízká hmotnost, vysoká odolnost

3 990,-

Související články

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Nalezení správného gimbalu

Nalezení správného gimbalu

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...