20. 12. 2016 | 2 minuty čtení

Všichni to známe, špatné světelné podmínky trápí každého fotografa, kameramana nebo třeba pilota dronu. Když je málo světla, což je teď v zimě prakticky pořád, je to na našich záběrech vidět. Proč si ale kazit své výsledky, když i velmi malé světlo může, s trochou nadsázky, udělat z noci den. Světla Lume Cube zaujmou svou kompaktností, vodotěsností až do 30 m, nastavitelností (několik stupňů intenzity, ale i možností využití jako blesk) konektivitou (DSLR, CSC, GoPro, DJI Phantom), dálkovým ovládáním přes App a v neposlední řadě ohromujícím světelným výkonem 1500 Lm. Pojďte se podívat co dovedou!

LUME CUBE

Až se to nechce věřit co vše tahle 1,5" velká kovová kostka umí. Nejenom, že má dostatečné žebrování z aluminia, tak aby byl zajištěn vysoký světelný výkon až 1500 Lm za všech podmínek, nabízí i dálkové ovládání přes mobilní App. Lze jí tak nastavovat, upravovat světelný výkon, režimy kontinuálního svícení, blesku (doba trvání blesku 1 sek. až 1/8000 sek. To jistě využijí všichni její uživatelé, fotografové, piloti dronů, nadšenci do GoPro kamer, filmaři, cyklisté, ale i běžný uživatel mobilního telefonu, který si chce natočit, vyfotografovat scénu, která není ideálně nasvícená. Takto široký rozsah uživatelů je možný díky široké nabídce držáků pro různé nejenom foto a video přístroje. Možnosti uchycení jsou ale prakticky nekonečné a to díky standardnímu stativovému závitu na spodní části kamery!

Nabídka Lume Cube na eshopu

Foto na kapa desce s laminací

produkt obsahuje háček na zavěšení, už od 20x30 cm do velikost 30x90 cm, do formátu 30x45 cm na 0,5 cm silnou kapa desku

170,-
LEICA Multifunctional Handgrip HG-SCL7

Přídavná rukojeť pro Leica SL/SL3, Přidává vertikální ovladače, Zlepšuje komfort snímání „na výšku“

26 590,-

Související články

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...