Výstavy

Erika Valkovičová - "Love Photography & Travel"

Termín: 13. 2. - 25. 2. 2017| Místo: Minigalerie
3. 2. 2017 | 3 minuty čtení

„Láska k fotografování a cestování je moje první výstava věnovaná mým cestám. Vybraná sbírka fotografií je vyjádřením mé vášně k cestování a přírodě. Srdečně vás zvu na malou cestu po světě přes můj objektiv." Přijměte pozvání autorky výstavy, Eriky Valkovičové, a přijďte si prohlédnout její práci přímo na vernisáž výstavy, která proběhne 13. února od 17:00 hodin.

Hledáček na svobodě


Moje cesta začala v roce 2012, kdy jsem měla možnost uniknout korporátnímu životu a stát se samostatně výdělečně činnou. Se svou nově nabytou svobodou jsem se ocitla v obchodě se zavazadly, kde jsem si koupila růžový kufr a sestavila seznam míst světového dědictví UNESCO, která jsem vždy chtěla navštívit. Cestování se zpočátku stalo mojí zálibou, později posedlostí a také jsem objevila naléhavou potřebu zlepšit své fotografické dovednosti. V roce 2014 jsem skončila svoji rekvalifikaci na fotografku na FotoInstitutu v Praze, navštěvovala různé kurzy na London School of Photography a zúčastnila se řady workshopů v Praze i v zahraničí. Od roku 2015 mám možnost, ve spolupráci s paní RNDr. Milenou Blažkovou z MEDIA IN, prezentovat své fotografie na různých výstavách.

Výstavy

  • Poznej světové nehmotné dědictví UNESCO.
  • Květen 2016 - Městská Radnice v Telči.
  • Červenec 2016 - Vila Löw-Beer v Brně.
    (Sbírka fotografií dokumentujících Nehmotné kulturní dědictví České republiky, jako součást projektu MEDIA IN.)

Fotografická technika

 

Výstava je prodejní. Cena jedné fotografie činí 450 Kč včetně DPH.

 



My travel journey started back in 2012 when I had the opportunity to escape the corporate life and become self-employed. With my newly gained freedom I found myself in the luggage store buying a pink suitcase “Pinky” and putting together a list of the World Heritage Sites I had always wanted to visit. Travelling initially became a hobby, later an obsession and I also discovered an urgent need to improve my photographic skills. In 2014, I finished retraining as a photographer at FotoInstitut in Prague, attended various courses at London School of Photography and participated in number of workshops in Prague and abroad. Since 2015, in cooperation with Mrs. Milena Blazkova of MEDIA IN, I have had the chance to present my photographs at various exhibitions.


"Love Photography and Travel" is my first exhibition dedicated to my travels. The selected collection of photographs reflects my passion for travel and nature. I would like to invite you for a little trip around the world through my lens.

Exhibitions

  • Get to know the UNESCO Intangible World Heritage.
  • May 2016 - Town Hall in Telc.
  • July 2016 -  Löw-Beer Villa in Brno.
    (Collection of photographs documenting the Intangible Cultural Heritage of the Czech Republic, as part of the project by MEDIA IN.)

Camera Gear

  • Canon 5DSR, Canon 6D, Canon and Samyang lenses

www.lpontour.com

LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-
DJI Avata 2 Fly More Combo (Single Battery)

Detailní záběry ve velmi vysokém rozlišení 4K, Pohlcující zážitek z letu, Intuitivní ovládání pohybu

25 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...