FotoŠkoda FestVidea

FotoŠkoda FEST - festival všemi smysly!

Termín: 29. 5. - 4. 6. 2017
11. 4. 2017 | 3 minuty čtení

Další ročník oblíbeného FotoŠkoda FESTu se blíží! Tentokrát se na něj můžete těšit v týdnu od 29. 5. – 4. 6. 2017. Již tradičně nás čeká týden plný vzdělávání, vizuálních zážitků a sdílení zkušeností. Pro všechny fotografické nadšence máme připraven bohatý program s více než 90 akcemi. Nechte se s námi unášet na vlně fotografie! Registrace startují už 24. dubna!

Nekonečná inspirace pod jednou střechou

Prostory Centra FotoŠkoda i celého paláce Langhans se po půl roce opět naplno otevírají všem příznivcům fotografie. Již nyní si můžete prohlédnout program, který jsme pro vás na jarním festivalu připravili a který postupně doplňujeme. Těšit se můžete na oblíbené české tváře, ale i na zahraniční hosty. Prohlédnout si budete moci i doprovodnou výstavu v naší Minigalerii a u našich partnerů v Leica Gallery Prague a Czech Photo Centre.

WWW.FOTOSKODAFEST.CZ

Zaostřete na fotografickou špičku i nové tváře

Zakoupením základního vstupného v hodnotě 490 Kč získáte možnost vstupu na několik desítek workshopů, přednášek a dalších akcí. Konkrétní program si můžete libovolně sestavit podle vlastních preferencí a časových možností. Těšit se můžete na profesionály fotografické scény ale i na začínající fotografy. Během přednášek si můžete poslechnout o jejich projektech a čerpat inspiraci z jejich dosavadní tvorby, na workshopech si pod vedením specialistů vyzkoušíte fotografování konkrétních témat na vlastní kůži! Samozřejmostí je i možnost testování fototechniky jednotlivých garantů.

PROGRAM A REGISTRACE

Fotografické sny na dosah

Na festivalu opět nebudou chybět ani produktové prezentace oblíbených značek – Nikon, Canon, Olympus, Sony, Zeiss, Fomei, Leica, Panasonic a další. Novinkou letošního festivalu budou tzv. „Photo pointy“, v rámci kterých si budete moci produkty jednotlivých značek vyzkoušet v akci! Specialisté a zástupci jednotlivých firem vám budou k dispozici po celý týden a k dispozici pro vás budou mít nejžhavější novinky, ale i ostřílené stálice ze svých produktových řad.

O uspokojení zbývajících smyslů se po celou dobu festivalu postará kavárna Člověka v tísni :)

 

Foto na kapa desce bez laminace

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 30 x 90 cm

141,-
SIGMA 15 mm f/1,4 DG DN Diagonal Fisheye Art pro Sony E

První diagonální rybí oko se světelností f/1,4 pro full frame, S úhlem pohledu 180°, Odolný proti prachu a stříkající vodě

54 990,-

Související články

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jana Kupčáková: dobrý street fotograf musí mít rád lidi

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Další Videa

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...