Aktuality z fotosvěta

Zlatý voči 2017

Termín: 18. 5. - 19. 5. 2017| Místo: Studentský klub Celetná, Praha 1
Zlatý voči 2017
11. 5. 2017 | 2 minuty čtení

Zlatý voči jsou filmovou soutěžní přehlídkou, která představí široké veřejnosti filmy studentů teorie audiovize jak z ČR, tak i ze zahraničí. Pět soutěžních bloků a jeden nesoutěžní ukážou specifickou filmovou tvorbu teoretiků. O vítězných snímcích rozhodne porota, kterou v letošním ročníku tvoří filmová kritička Jindřiška Bláhová, teoretik umění Karel Císař, filmový režisér Jan Bušta a studentka filmové vědy Zuzana Černá. Veškerý program je otevřen široké veřejnosti a je zcela zdarma.

Odborný program

První diskuzí bude Internetová televize v českém kontextu, ve které přislíbil účast mediální teoretik Milan Kruml, šéfproducent Stream.cz Lukáš Záhoř, bývalý šéfproducent Playtvak.cz Josef Koukolíček a programový ředitel OBBODu Daniel Strejc a v roli moderátore se představí Mgr. Šimon Bauer. Druhá diskuze se bude zabývat problémem filmové a televizní tvorby pro děti. Pohovoří režisérka a scenáristka Maria Procházková, výkonný ředitel Juniorfestu Michal Šašek a Jiří Chalupa z oddělení dětské tvorby ČT. Moderování diskuze se ujal filmový teoretik Matěj Forejt.

Doprovodný program

V rámci doprovodného programu budou moc diváci navštívit výstavu, která vznikla ve spolupráci se studenty ateliéru animované tvorby na VŠUP, dále uvidí retrospektivu filmového režiséra Jana Bušty nebo audiovizuální eskamotérskou performanci v podání Matyáše Trnky a poslechnou si autorské čtení Lukáše Csicselyho.

 

Více informací naleznete na www.zlatyvoci.cz nebo na Facebooku.

SIGMA 15 mm f/1,4 DG DN Diagonal Fisheye Art pro Sony E

První diagonální rybí oko se světelností f/1,4 pro full frame, S úhlem pohledu 180°, Odolný proti prachu a stříkající vodě

54 990,-
TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...