17. 7. 2017 | 2 minuty čtení

V dnešní době lze díky chytrým redukcím využít objektivy různých bajonetů na libovolném fotoaparátu. My jsme se tentokrát podívali na zoubek kombinaci velmi oblíbené bezzrcadlovky Sony A7 II s redukcí Sigma MC-11 pro Canon objektivy.

Redukce Sigma MC-11

 Firma Sigma se u své redukce pyšní jak přenosem veškerých informací, tak používáním autofocusu bez omezení. Při testování fungovaly opravdu všechny režimy automatického ostření fotoaparátu Sony A7 II bez jakéhokoliv zaváhání. S vybranými objektivy Canon bylo ostření rychlé a přesné, a to i za zhoršených světelných podmínek.

Díky možnosti využití objektivů Canon, které jsou obecně u fotografů hojně zastoupené, bylo příjemné využít menší váhu a rozměry fotoaparátu Sony A7 II vůči větším zrcadlovkám.

Verze Sony A7 II používá mechanickou stabilizaci obrazu a lze tak fotografovat i při delších expozičních časech. To je příjemný benefit, pokud nepoužíváme objektiv s optickou stabilizací. Závěrka je tišší, což může ocenit uživatel, který nechce příliš rušit hlučným cvakáním.

Redukce nijak nezhoršuje optické vlastnosti objektivů, ani nezvyšuje množství optických vad. Lze tak bez starostí pořizovat snímky se všemi benefity, které k modelům Sony A7 patří. 

koupit redukci mc-11

 

 

Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-
LOWEPRO Trekker LT SLX 120 - šedá

Kapacita: 1 bezzrcadlovka s objektivem + 1-2 objektivy, 10'' tablet, Několik kapes na drobnosti a příslušenství, Možno nosit jako sling na zádech nebo na boku

1 890,-
DJI RS 4

Lehký stabilizátor s ještě plynulejším vyvažováním, Nativní vertikální snímání 2. generace, S rozšířenou osou náklonu

14 390,-

Související články

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...