Výstavy

Zdeněk Bína - "Kouzlo okamžiku"

Termín: 11. 9. - 23. 9. 2017| Místo: Minigalerie
5. 9. 2017 | 2 minuty čtení

Zdeněk Bína, všestranný umělec, je jako fotograf známý především pro své strhující street fotografie, na výstavě k nim připojí ještě portréty. Nepotřebují žádný popisek, a přesto vypráví plnohodnotný příběh, který je ale často pro každého úplně jiný. Zkrátka podle toho, co na fotografii v každém člověku rezonuje. Od pondělí 11. do soboty 23. září si můžete přijít najít svůj příběh a třeba se sami budete divit, kolik různých variací fotografie ukrývají.

O autorovi

"Jako muzikanta mě nikdy nenapadlo, že mi do života vstoupí další tvořivá síla, kterou budu milovat podobně jako hudbu. Když jsem byl malý kluk, tak jsem pořád kreslil a chtěl jsem být malíř. Fotka je pro mě v dospělosti úžasné napojení k vytváření obrazů.

Nejdříve jsem chtěl jen co nejlépe zachytit život s naší dcerkou Jasmínkou. Poté jsem díky cestování propadl focení života na ulicích – mít foťák pořád u sebe, mít už navždy pozměněný pohled na realitu, na lidi, na světlo a na situace, které se díky tomu všemu vytvářejí. Poté přišly první zakázky a já zjistil, že mě to baví úplně stejně, kruh se začal rozšiřovat a vše vyústilo ve spolupráci s firmou Carl Zeiss, která si mě vybrala jako svého ambasadora. Vlastně ani nedokážu popsat, jak si toho vážím, přitom se cítím pořád na začátku - jen s tím rozdílem, že se teď na svět můžu dívat přes optické nebe :)."

 

LACIE RUGGED SSD 2TB USB-C - orange

celková kapacita úložiště: 2 TB PCIe M.2 SSD, max. rychlost čtení a zápisu: 950 MB/s, odolnost: drcení, náraz, vlhkost (IP67)

8 990,-
Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
RICOH GR III HDF

Digitální fotoaparát s vestavěným difuzním filtrem, 24,2 Mpx APS-C CMOS snímač, Stabilizace obrazu se 3 osami proti záchvěvům

29 390,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...