7. 9. 2017 | 3 minuty čtení

Ricoh představuje novou generaci 360° fotoaparátů Theta, která překvapí lepší kvalitou snímků, 4K videem či rychlým přenosem dat při live streamingu, takže můžete svoje zážitky sdílet s přáteli v reálném čase. Kromě toho má mikrofon, takže vzpomínka na vaše zážitky je dokonalá ve všech směrech. Připomeňte si dovolenou u moře se šuměním vln či bouřlivou párty s veškerou zábavou!

Hlavní přednosti

  • záznam videa 4K
  • rychlý přenos dat pro Live Streaming na internetu
  • 4-kanálový prostorový zvuk
  • dálkově ovládané přehrávání na televizi
  • operační systém Android pro nové aplikace a zásuvné modely
interní paměť 19 GB rozlišení 14 Mpx
světelnost objektivů f/2.0 možnost Bluetooth a Wi-Fi
nejrychlejší čas závěrky 1/25000 video 30 snímků za sekundu
minimální ISO 64 maximální ISO 6400
velikost snímače 1/2,3" kapacita baterie 300 snímků / 80 minut

Theta V spolu s jednoduchým ovládáním pomocí čtyř tlačítek nabízí lepší obrazovou kvalitu než její předchůdci a zároveň větší úsporu energie, a to díky novému obrazovému snímači podporujícímu vysokorychlostní snímání a procesoru Qualcomm® Snapdragon™ na platformě Qualcomm® Connected Camera Platform. U novinky Ricoh aplikoval také technologie zpracování obrazu vyvinuté u digitálních SLR zrcadlovek a fotoaparátu GR, takže je nyní expozice přesnější a vyvážení bílé barvy kvalitnější.

Pomocí mobilní aplikace pro Android a iOS můžete nastavovat expozici i manuálně, a pomocí LAN připojení můžete telefon využít jako externí obrazovku, takže přesně víte, co fotografujete či natáčíte. Můžete také využít několika různých snímacích režimů. Díky vynikající kvalitě 4K si můžete výsledné video užívat i při promítání na velké plátno. A nezapomeňte na reproduktory - Theta V má totiž zabudované mikrofony, které věrně snímají zvuk rovnoměrně v celých 360°, takže je zážitek ze sledování nejen vizuální, ale také akustický. Zkrátka jako byste tam znovu byli.

Díky možnosti vysokorychlostního přenosu dat můžete v reálném čase s přáteli ve videu sdílet, kde se právě nacházíte, a nahrávat fotografie a videa rovnou na Facebook či jiné sociální sítě včetně Instagramu, na Google Maps či YouTube. 

Snímky a videa, které pořídíte, budou neotřelé a jistě se s nimi budete chtít pochlubit přátelům nejen na sociálních sítích. Potom uvítáte možnost použít fotoaparát jako dálkové ovládání k televizi, pomocí něhož budete snímky rovnou promítat a zároveň tok snímků a videí ovládat. Můžete tak promítání z cest či oslav uspořádat ještě plni zážitků a emocí bez jakéhokoli stahování do počítače.

Zdá se vám, že je funkcí ještě málo? Nebojte se, vývojáři Ricohu pracují na tom, aby se pomocí plug-inů portfolio funkcí rozšiřovalo a zlepšovalo - můžete se tak neustále těšit na to, co nového se objeví!

Do Eshopu pro ricoh theta V 

 

SONY SDXC 512GB UHS-II R:277MB/s W:150MB/s

rozhraní: UHS-II, typ karty: SDXC, kapacita: 512 GB

7 690,-
FUJIFILM Instax SQUARE film Slide

Pro fotoaparáty Fujifilm Instax Square, 10 ks barevných fotografií, Velikost tisku 2×3“ / 5,08×7,62 cm

279,-

Související články

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...