Výstavy

Our world is beautiful. Přijďte se přesvědčit do Czech Photo Centre

Termín: 6. 9. - 8. 10. 2017| Místo: Czech Photo Centre
26. 9. 2017 | 3 minuty čtení

Na světě je krásně. A mnozí lidé tu krásu dokážou zachytit i přes čočku objektivu a předat ji ostatním. Během 9 měsíců mohli fotografové soutěžit v soutěži CEWE o to nejkrásnější zachycení okamžiku a vy si nyní až do 8. října v prostorách Czech Photo Centra můžete prohlédnout nejlepší fotografie jednotlivých měsíců. Takže neváhejte a přijďte se podívat na nejkouzelnější kouty naší planety.

Our world is beautiful

Do soutěže se celkově přihlásilo přes 22 000 fotografů s 183 861 snímky. Soutěžní snímky si můžete prohlédnout na stránkách CEWE, ale ty nejlepší si nyní můžete prohlédnout ve velkém v prostorách Czech Photo Centra: "Jsme moc rádi, že můžeme jako první v Evropě představit široké veřejnosti výběr fotografií z největší otevřené fotografické soutěže na světě, které pocházejí z 94 zemí, právě v Czech Photo Centre, které vnímáme jako středobod fotografického dění v České republice,“ říká Petr Tureček, marketingový manažer CEWE pro Českou republiku.  Galerii fotografii měsíčních výherců naleznete taktéž na stránkách CEWE.

Soutěžilo se v 6 kategoriích: Sport, Lidé, Krajina, Architektura, Doprava a infrastruktura a Příroda. Slavnostní vyhlášení a předání cen vítězům se uskutečnilo 22. září v Německém fotografickém muzeu v Markkleebergu nedaleko Lipska a fotografie si tam můžete prohlédnout až do 30. prosince tohoto roku. 

Vyhrála fotografie z Faerských ostrovů

Celkovým vítězem letošního ročníku se stal Fin Janne Kahila s fotografií z Faerských ostrovů. V jednotlivých kategoriích uspěli Florian Bernhardt z Německa (fotografie A smile says it all, kategorie Lidé), Terezie Fojtová z České republiky (fotografie Run, forest run, kategorie Příroda), Ágnes Dudásová z Maďarska (fotografie Swimming pool, kategorie Architektura), Christoph Grubich z Rakouska (fotografie Die Poolnixe, kategorie Sport), Manh Ngoc Nguyen z Německa (fotografie Der Dirigent im Verkehr, kategorie Doprava a infrastruktura) a Janne Kahila (celkový vítěz; fotografie Cliffs of Kallur, kategorie Krajina). Více informací o vítězných fotografiích naleznete zde.

Soutěž je otevřená každému fotografickému nadšenci i profesionálovi, soutěžit o hodnotné ceny může zkrátka každý. A protože se příští rok bude soutěžit znovu, můžete se do ní zapojit i vy!

Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
TAMRON 28-75 mm f/2,8 Di III VXD G2 pro Nikon Z

Objektiv pro full-frame snímač s bajonetem Nikon Z, Všestranný rozsah zoomu, Nejlepší kvalita obrazu ve třídě standardních objektivů se zoomem

23 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...