Výstavy

Na Nikon Photo Contest do Nikon Photo Gallery

Termín: 3. 10. - 31. 10. 2017| Místo: Nikon Photo Gallery
Na Nikon Photo Contest do Nikon Photo Gallery
5. 10. 2017 | 2 minuty čtení

Dočkali jste se! Jak jsme avizovali v létě, můžete si nyní v pražské Nikon Photo Gallery prohlédnout vítězné snímky z letošního ročníku prestižní a již tradiční soutěže Nikon Photo Contest, kde letos uspěla i mladá slovenská fotografka Anna Opinová. Putovní výstava se objevila či objeví ještě v Japonsku, Číně, Indii, Francii a Velké Británii, proto si nenechte ujít unikátní příležitost zhlédnout fotografie ve velkém formátu!

"Celebration" v Nikon Photo Gallery

Jak jsme psali v létě, můžete si v Nikon Photo Gallery až do 31. října prohlédnout letošní vítězné snímky prestižní soutěže Nikon Photo Contest. Na výstavě jsou k vidění fotky od profesionálních i amatérských fotografů z celého světa v několika kategoriích, z nichž jedna byla vyhlášená na počest 100. výročí, které Nikon letos velkolepě slaví.

Letošní ročník odráží důležité dějinné události, které hýbou světem. Každý autor je však uchopil z jiného úhlu pohledu, proto jsou fotografie na výstavě stejně různorodé, jako je dění ve světě - barevné, občas znepokojivé, někdy záhadné, ale vždy hodné pozornosti.

Výstava v Praze je unikátní tím, že kromě pražské galerie si fotografie budou moci prohlédnout jen návštěvníci galerií v japonském Tokiu, Šanghaji, Pekingu a Kuang-čou v Číně, v indických městech Dillí a Bombaji, Paříži a Londýně. Nepropásněte proto jedinečnou příležitost spatřit letošní top výběr, který vzešel ze 76 356 přihlášených děl. Tak neuvěřitelný počet fotografií mezi sebou musel skrývat klenoty, co říkáte?

SONY SDXC 512GB UHS-II R:277MB/s W:150MB/s

rozhraní: UHS-II, typ karty: SDXC, kapacita: 512 GB

7 690,-
PEAK DESIGN Slide Lite COYOTE - popruh

Noste jako popruh přes rameno nebo řemínek na krk, Pojme kompaktní zrcadlovky nebo zrcadlové fotoaparáty, Nastavitelná délka od 99 do 145 cm

1 790,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...