FotoŠkoda FestVidea

Poznejte svět hledáčkem z jiné strany!

Termín: 6. 11. - 12. 11. 2017
9. 10. 2017 | 5 minut čtení

Listí na stromech se pomalu barví, což je neklamné znamení toho, že se přiblížil tradiční podzimní FotoŠkoda FEST. Tentokrát bude probíhat v týdnu od 6. do 12. listopadu. Čeká na vás týden nabitý novými informacemi, zážitky a zkušenostmi z fotografického prostředí. Připravili jsme pro vás více než 90 přednášek a workshopů, na kterých se můžete inspirovat od hvězd již zářících, ale i těch, které teprve postupně vycházejí! Pomozte nám opět vytvořit jedinečný festival plný pohody a fotografického nadšení. Registrace startují už 16. října, takže si termín poznačte do diářů, ať vám neunikne nic, na co máte zálusk!

Fotografie - vášeň, láska, koníček i profese

Prostory Centra FotoŠkoda i celého paláce Langhans se po půl roce opět naplno otevírají všem příznivcům fotografie. Prožijte s námi již podesáté týden plný workshopů, přednášek, výstav, produktových novinek a především inspirativních zážitků. Naposledy jsme se viděli na jaře, kdy navzdory rozmarům počasí vznikla skvělá atmosféra, mohli jste si vyzkoušet techniku v praxi a zachytit na své paměťové karty či filmy řadu originálních snímků.

Prohlédněte si program, který jsme pro vás na podzimním festivalu připravili a který dolaďujeme posledními třešničkami na dortu. Opět potkáte nespočet oblíbených českých tváří, ale i několik zahraničních hostů. Prohlédnout si budete moci i doprovodnou výstavu v naší Minigalerii a u našich partnerů v Leica Gallery Prague, Nikon Photo Gallery a Czech Photo Centre.

Potkejte se známými fotografy

Hvězdou festivalu se tentokrát stal Tomáš Třeštík. Ten si pro vás kromě tvorby, kterou si budete moci prohlédnout v prostorách naší Minigalerie, připravil také portfolio review a besedu. Jeho jméno jistě pro žádného fanouška fotografie není neznámé, proslul svými balkónovkami, ale třeba také reklamní fotografií či svým projektem o letenských bezdomovcích.

Dále mezi sebou přivítáme Dominiku Gawliczkovou, která se nedávno vrátila ze své cesty po Jižní Americe, o níž vám bude na besedě vyprávět. Chybět nebude ani Dan Přibáň, šéf trabantích výprav po celém světě, jež se s vámi podělí o fotografie, které na nich pořídil, a doprovodí je svým nezapomenutelným vyprávěním. Plejádu našich hvězd doplní Kevin V. Ton, který věnuje street fotografii a jehož stěžejním tématem jsou lidé na okraji společnosti, nebo Zdeněk Bína, taktéž streetař, jehož tvorba připomíná téměř výtvarná díla. Připojí se k nim ještě Jiří Růžek, autor černobílých nahých a polonahých portrétů, jak se sám nazývá, a jehož tvorba byla publikovaná v řadě českých i zahraničních médií, Vendula Mlejnská, jejíž pole působnosti je módní fotografie inspirovaná minimalismem, hudbou, světem a francouzským filmem, Jan Tichý zaměřující se především na architekturu, svatby a portréty, Lousy Auber, který proslul svými portréty a pracoval s řadou umělců a firem, či Rostislav Stach, expert na fotografování fauny. A to zdaleka není vše!

fotoškoda fest

Zaostřete na fotografickou špičku i nové tváře

V hodnotě základního vstupného, které činí 490 Kč, získáte možnost vstupu na mnoho desítek workshopů, přednášek a dalších akcí. Program si můžete sestavit podle svých zájmů a časových možností. Na akcích se na vás těší jak ostřílení profesionálové fotografické scény, tak nadějní začínající fotografové. Během přednášek si můžete poslechnout o jejich projektech a čerpat inspiraci z jejich dosavadní tvorby, na workshopech si pod vedením specialistů vyzkoušíte fotografování konkrétních témat na vlastní kůži! Samozřejmostí je i možnost testování fototechniky jednotlivých garantů. Vyberte si, co je vám blízké, a vytvořte si vlastní program! Registrace startují 16. října.

Program a registrace

Žijeme fotografií #fotoskodafest

Celý fest můžete sledovat na sociálních sítích - na Facebooku a Instagramu, kde bude zveřejněno několik streamovaných přednášek, fotografie z aktuálního dění a na Facebooku proběhne také soutěž o skvělé ceny.

Chybět nebudou ani produktové prezentace, na nichž se představí oblíbené značky - Nikon, Canon, Olympus, Sony, Zeiss, Fomei, Leica, Panasonic, Meyer Optik, Sigma a dalšíSpecialisté a zástupci jednotlivých firem vám budou k dispozici po celý týden a budou pro vás mít připravené nejžhavější novinky, ale samozřejmě i ostřílené stálice ze svých produktových řad.

Zahřát se nad šálkem vynikající kávy a uspokojit chuťové pohárky výborným dezertem můžete v kavárně Člověka v tísni :)

fotoskodafest.cz

LEICA SL3
LEICA SL3

Rozlišení 60 Mpx, full frame senzor, Jedinečný design Leica UX, Přizpůsobitelné individuálním preferencím

171 990,-
LEICA USB-C Dual Charger BC-SCL6

Duální nabíječka pro Leica SL/Q, Určena pro akumulátory BP-SCL, Pojme až 2 li-ion baterie

3 990,-
FUJIFILM Instax SQUARE Link obal bílý

Pevné a odolné skořepinové pouzdro, Odolné proti prachu a vodě, Chrání vaše oblíbené zařízení před nárazy a poškrábáním

499,-

Související články

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

FESTivalová soutěž na Instagramu

FESTivalová soutěž na Instagramu

Další Videa

Fotoškola - tvoříme obsah pro klienta

Fotoškola - tvoříme obsah pro klienta

Tipy na focení - rozhovor s klientem

Tipy na focení - rozhovor s klientem

Fotoškola - technika, která vám bude vydělávat

Fotoškola - technika, která vám bude vydělávat

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...