FotoŠkoda FestVidea

Poznejte svět hledáčkem z jiné strany!

Termín: 6. 11. - 12. 11. 2017
9. 10. 2017 | 5 minut čtení

Listí na stromech se pomalu barví, což je neklamné znamení toho, že se přiblížil tradiční podzimní FotoŠkoda FEST. Tentokrát bude probíhat v týdnu od 6. do 12. listopadu. Čeká na vás týden nabitý novými informacemi, zážitky a zkušenostmi z fotografického prostředí. Připravili jsme pro vás více než 90 přednášek a workshopů, na kterých se můžete inspirovat od hvězd již zářících, ale i těch, které teprve postupně vycházejí! Pomozte nám opět vytvořit jedinečný festival plný pohody a fotografického nadšení. Registrace startují už 16. října, takže si termín poznačte do diářů, ať vám neunikne nic, na co máte zálusk!

Fotografie - vášeň, láska, koníček i profese

Prostory Centra FotoŠkoda i celého paláce Langhans se po půl roce opět naplno otevírají všem příznivcům fotografie. Prožijte s námi již podesáté týden plný workshopů, přednášek, výstav, produktových novinek a především inspirativních zážitků. Naposledy jsme se viděli na jaře, kdy navzdory rozmarům počasí vznikla skvělá atmosféra, mohli jste si vyzkoušet techniku v praxi a zachytit na své paměťové karty či filmy řadu originálních snímků.

Prohlédněte si program, který jsme pro vás na podzimním festivalu připravili a který dolaďujeme posledními třešničkami na dortu. Opět potkáte nespočet oblíbených českých tváří, ale i několik zahraničních hostů. Prohlédnout si budete moci i doprovodnou výstavu v naší Minigalerii a u našich partnerů v Leica Gallery Prague, Nikon Photo Gallery a Czech Photo Centre.

Potkejte se známými fotografy

Hvězdou festivalu se tentokrát stal Tomáš Třeštík. Ten si pro vás kromě tvorby, kterou si budete moci prohlédnout v prostorách naší Minigalerie, připravil také portfolio review a besedu. Jeho jméno jistě pro žádného fanouška fotografie není neznámé, proslul svými balkónovkami, ale třeba také reklamní fotografií či svým projektem o letenských bezdomovcích.

Dále mezi sebou přivítáme Dominiku Gawliczkovou, která se nedávno vrátila ze své cesty po Jižní Americe, o níž vám bude na besedě vyprávět. Chybět nebude ani Dan Přibáň, šéf trabantích výprav po celém světě, jež se s vámi podělí o fotografie, které na nich pořídil, a doprovodí je svým nezapomenutelným vyprávěním. Plejádu našich hvězd doplní Kevin V. Ton, který věnuje street fotografii a jehož stěžejním tématem jsou lidé na okraji společnosti, nebo Zdeněk Bína, taktéž streetař, jehož tvorba připomíná téměř výtvarná díla. Připojí se k nim ještě Jiří Růžek, autor černobílých nahých a polonahých portrétů, jak se sám nazývá, a jehož tvorba byla publikovaná v řadě českých i zahraničních médií, Vendula Mlejnská, jejíž pole působnosti je módní fotografie inspirovaná minimalismem, hudbou, světem a francouzským filmem, Jan Tichý zaměřující se především na architekturu, svatby a portréty, Lousy Auber, který proslul svými portréty a pracoval s řadou umělců a firem, či Rostislav Stach, expert na fotografování fauny. A to zdaleka není vše!

fotoškoda fest

Zaostřete na fotografickou špičku i nové tváře

V hodnotě základního vstupného, které činí 490 Kč, získáte možnost vstupu na mnoho desítek workshopů, přednášek a dalších akcí. Program si můžete sestavit podle svých zájmů a časových možností. Na akcích se na vás těší jak ostřílení profesionálové fotografické scény, tak nadějní začínající fotografové. Během přednášek si můžete poslechnout o jejich projektech a čerpat inspiraci z jejich dosavadní tvorby, na workshopech si pod vedením specialistů vyzkoušíte fotografování konkrétních témat na vlastní kůži! Samozřejmostí je i možnost testování fototechniky jednotlivých garantů. Vyberte si, co je vám blízké, a vytvořte si vlastní program! Registrace startují 16. října.

Program a registrace

Žijeme fotografií #fotoskodafest

Celý fest můžete sledovat na sociálních sítích - na Facebooku a Instagramu, kde bude zveřejněno několik streamovaných přednášek, fotografie z aktuálního dění a na Facebooku proběhne také soutěž o skvělé ceny.

Chybět nebudou ani produktové prezentace, na nichž se představí oblíbené značky - Nikon, Canon, Olympus, Sony, Zeiss, Fomei, Leica, Panasonic, Meyer Optik, Sigma a dalšíSpecialisté a zástupci jednotlivých firem vám budou k dispozici po celý týden a budou pro vás mít připravené nejžhavější novinky, ale samozřejmě i ostřílené stálice ze svých produktových řad.

Zahřát se nad šálkem vynikající kávy a uspokojit chuťové pohárky výborným dezertem můžete v kavárně Člověka v tísni :)

fotoskodafest.cz

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
DJI RS 4

Lehký stabilizátor s ještě plynulejším vyvažováním, Nativní vertikální snímání 2. generace, S rozšířenou osou náklonu

14 390,-
DJI RS 4 Combo

Lehký stabilizátor s ještě plynulejším vyvažováním, Nativní vertikální snímání 2. generace, S rozšířenou osou náklonu

18 790,-

Související články

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých rukách!

Jarní FotoŠkoda FEST - budoucnost fotky je i ve tvých...

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Podzimní FotoŠkoda FEST: Co všechno jste mohli zažít?

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Festival FotoŠkoda FEST slaví 10 let od svého vzniku!

Další Videa

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Tipy na focení - podnikáme kolem fotky a videa

Tipy na focení - podnikáme kolem fotky a videa

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...