10. 10. 2017 | 2 minuty čtení

Analogová fotografie nevymírá, ba naopak! Představujeme vám dva nové filmy, které nejsou jen uchováváním tradičního způsobu fotografování, ale skutečným vývojem kupředu. K oblibě vintage stylu přihlédl výrobce Rollei, na dokonale jemné zrno a téměř digitální vzhled vyvolaného filmu zase vsadil Cinestill. Vyberte si svého favorita a podívejte se na svět analogově!

Rollei Vario Chrome 200-400

Univerzální film s citlivostí od 200 do 400 je ideálním společníkem do podmínek, kde se střídá intenzita světla. Je charakteristický střední mírou ostrosti, jemným zrnem a vintage zbarvením, které je lahůdkou pro milovníky retro fotografií a které vašim snímkům dodá nefalšovanou atmosféru minulosti. Už dlouho přemýšlíte, že byste chtěli vyfotografovat snímky, které jako by z oka vypadly fotografiím z dob vašich rodičů? Nyní je ten správný čas přejít od myšlenek k činům!

do eshopu pro rollei vario chrome

CINESTILL 50D/120 Daylight

Tento svitkový film se může pochlubit jedním z nejjemnějších zrn ve světě filmů vůbec. Je speciálně uzpůsobený dennímu světlu o teplotě 5500 K, čemuž nasvědčuje i citlivost 50, a navazuje na technologii hollywoodského zázračného dítěte, Kodaku 50D. Vytváří jedinečný "halo" efekt a je skvělou volbou pro fotografování portrétů a krajiny, protože nabízí dynamicky přesné barevné ztvárnění a vysoké rozlišení s vynikající ostrostí. Koneckonců, podívejte se sami, nebo ho rovnou sami vyzkoušejte, protože není nad vlastní zkušenost. :)

do eshopu pro Cinestill 50D

SONY SDXC 512GB UHS-II R:277MB/s W:150MB/s

rozhraní: UHS-II, typ karty: SDXC, kapacita: 512 GB

7 690,-
Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-

Související články

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...