Výstavy

Žijeme srdcem, žijte také!

Termín: 26. 10. - 30. 11. 2017| Místo: Designblok, DSC Gallery
Žijeme srdcem, žijte také!
16. 10. 2017 | 2 minuty čtení

Lidské srdce je jedinečné. Tluče v každém z nás. Kampaň neziskové organizace Loono šíří povědomí o tom, jak předcházet i včas odhalit onemocnění kardiovaskulárního systému, a v jejím rámci spustilia také výstavu, která zobrazuje díla předních designérů a malířů inspirovaná právě tímto důležitým orgánem. Od 26. do 30. října si ji můžete prohlédnout na Designbloku, v listopadu pak v DSC Gallery.

Žiju srdcem, žiješ srdcem, žijeme srdcem

Nezisková organizace Loono vznikla před třemi lety a od té doby má za sebou 450 workshopů, na nichž v oblasti prevence a zdravotní péče o tělo vyškolila na 22 000 lidí. Nejprve se zaměřila na prevenci a včasné odhalení rakoviny prsu a varlat (#prsakoule), nyní se věnuje tělesné pumpě, srdci. Jak včas odhalit kardiovaskulární onemocnění a jak jim předcházet, to je téma workshopů, s nimiž objíždí školy, festivaly a firmy, a učí lidi, jak na to.

Součástí srdeční kampaně je i výstava uměleckých děl, v níž naleznete výtvory uznávaných designérů a malířů, jako jsou Liběna Rochová, ilustrátorské duo Tomski&Polanski, Maxim Velčovský, Michal Bačák či Tadeáš Podracký. Všechny umělce i s medailony najdete na stránkách výstavy. Ač se jedná o umělce s velice rozdílným rukopisem, jedno ale mají společné - na této výstavě jsou jejich díla inspirovaná právě anatomickým srdcem. Máte tak skvělou šanci zhlédnout 12 ztvárnění jednoho tématu.

Srdce bude tlouct na Designbloku a v DSC Gallery

Výstavu můžete navštívit od 26. do 30. října na Designbloku a od 14. do 30. listopadu v DSC Gallery. 30. listopadu pak proběhne i charitativní dražba a výtěžek z ní pomůže financovat aktivity Loona v roce 2018. Veškeré informace o dražbě naleznete na stránkách výstavy.

Vyvolání diapozitivních filmů + digitalizace

vyvolání barevných diapozitivních filmů 135 a 120 procesem E-6 + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-
LENSBABY Sweet 22 pro Fujifilm X

Pancake objektiv s pevným zaostřením a pevnou clonou pro full frame, Vysoký ohniskový kontrast s snovým rozmazáním, 33 mm ekvivalent na senzorech APS-C

3 990,-

Související články

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Fotoklub Praha: Láska k fotografii

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Leica Gallery Prague: Archív skrytých významů

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Oldřich Cicvárek: Kinofilm a každodennost

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...