6. 11. 2017 | 2 minuty čtení

Na nákup nového vybavení snad letos ještě nebyla lepší chvíle - dostanete za něj v podobě cashbacku zaplaceno hned od několika z těch největších značek. Přivítejte chladné dny s novým objektivem, tělem, bleskem či gripem, ať vás zahřeje u srdce!

Letošní zima přinese bohatou nadílku

Ať už fotíte jakýmkoli Canonem, Nikonem, Fujifilmem, Sony, Olympusem či Pentaxem, připravili si pro vás vaše značky cashbackové akce, které rozhodně musíte využít! :)

Canon nabízí řadu objektivů, těl, blesk či kompaktní fotoaparáty nebo tiskárnu. Možná právě tady najdete inspiraci na doplnění své sady fototechniky. Nebo možná u značky Nikon, která v cashbacku fotografům nabízí nová těla a objektivy. Na své si přijdou i uživatelé značky Sony, která v zimním cashbacku přináší nejen těla a objektivy, ale také blesky a gripy. Nezaostávají ani Olympus a Pentax, jejichž uživatelé mohou fototechniku doplnit o nová skla a obměnit tělo. Řadu uzavírá Fujifilm, který v cashbacku nabízí řadu objektivů a těl, díky nimž budou vaše fotografie ještě originálnější a lepší.

Sečteno a podtrženo, své touhy po novém kousku může nyní uspokojit snad každý fotograf a ještě na tom vydělat. A to jsou počty, které se líbí každému z nás. Proto se pečlivě rozmyslete - máte čas do 15. ledna v případě Olympusu a Pentaxu, až do konce ledna s ostatními značkami -, nechte k sobě promlouvat vybrané kousky a říct si, který z nich je pro vás ten pravý!

Fotoobraz pod akrylovým sklem

poskytuje živé a jasné barvy, vysoký lesk, prostorový efekt díky akrylátovému sklu

350,-
LEICA brašna Equipment Bag, recycled Polyester

rozměry 22 x 16 x 4,5 cm, elegantní a praktická, vyrobena v Evropě

3 290,-
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...