Aktuality z fotosvěta

FotoŠkoda má nejlepší firemní web podle hodnocení WebTop100!

FotoŠkoda má nejlepší firemní web podle hodnocení WebTop100!
21. 11. 2017 | 4 minuty čtení

16. ročník jedné z největších soutěží v oblasti digitálního marketingu v ČR nás moc potěšil. V konkurenci více než 220 projektů jsme zabodovali hned několikrát! V kategorii eshopy soutěžíme pravidelně a letos jsme poprvé uspěli i mezi online nástroji s FotoBoxem!

Inspirace a nejnovější trendy

WebTop100 přináší účastníkům pravidelnou inspiraci, nejnovější trendy a zároveň umožňuje porovnat se s konkurencí v celé ČR. Výsledné hodnocení sestává z několika aspektů, user experience, technického řešení, grafiky a obsahu, a sestavují ho špičkoví odborníci z oboru! O letošním ročníku soutěže si můžete přečíst například i na lupě nebo mediaguru.

Eshop Fotoskoda.cz obhájil 1.místo

Obhájili jsme pozici nejlepšího eshopu a zvítězili v kategorii eshopy! Za námi v žebříčku zůstaly například eshopy Alza.cz nebo Datart. Odborná porota u našeho eshopu ocenila mimo jiné obsahovou část, přehlednost nebo zabezpečení. Několik útržků z hodnocení vám přinášíme: 

  • Eshop má velký rozsah sortimentu, pro který má dobře strukturovaný produktový katalog včetně filtrů, které jsou nastavené na míru pro každou kategorii. 
  • Po uživateli nejsou vyžadována zbytečná data a je mu umožněno se přihlásit přes sociální login, což mu může nákup usnadnit. Eshop má i velmi vydařenou mobilní verzi.
  • Při prvním otevření eshopu na mě web působí velmi příjemně a přehledně. Jednotlivé sekce jsou rozdělené do čistých bloků a ulehčují tak orientaci návštěvníka na webu.

Jsme absolutní vítěz hlavní kategorie firemní web roku!

Kromě vítězství v kategorii eshopy byl web fotoskoda.cz porotou zvolen jako nejlepší v hlavní kategorii firemní web roku 2017 napříč všemi obory!

FotoBox druhý v kategorii online nástroje

FotoBox obdržel divokou kartu pro účast přímo od pořadatelů soutěže a nakonec ve své kategorii obsadil druhé místo hned za známým vyhledávačem letenek Kiwi.com. Co o něm porotci napsali?

  • Design: vytvářet funkční design je těžké, zde má být prioritní funkce a ta není designem potlačována. Navíc vizuál ladí s pojetím webové prezentace.
  • Funkčnost: Rychlé, komunikativní, připravené na zpracování více fotek současně nebo na práci s GB dat. 
  • Použitelnost: Pro hlavní cílové skupiny zpracováno výborně. Velké plus za zpracování pro mobil a napojení na rajče a sociální sítě.
  • Obsah: Přímo na věc, bez zbytečných řečí. Ti počítačově slabší nebo začínající by mohli být podpořeni průvodcem, který by jim pomohl vylepšit výsledek jejich práce

Kompletní výsledky WebTop100 2017

Děkujeme porotcům soutěže za jejich hodnocení a našim vývojářům ze společnosti PragueBest za spolupráci!

Ze všech ocenění i hodnocení odborné poroty máme velkou radost, ale jsme si vědomi toho, že hlavním měřítkem našeho webu je spokojenost našich zákazníků. Můžeme vám slíbit, že se budeme i nadále ze všech sil snažit, aby web fotoskoda.cz i náš fotografický palác s kamennou prodejnou byly místy, kam se budete rádit vracet!

Foto na kapa desce s laminací

produkt obsahuje háček na zavěšení, už od 20x30 cm do velikost 30x90 cm, do formátu 30x45 cm na 0,5 cm silnou kapa desku

170,-
ASTRHORI AH-M1 expozimetr

Odolné hliníkové tělo, Jasný OLED 0,66“ LCD, 2 měřící režimy A/T

2 890,-
LEICA SL3
LEICA SL3

Rozlišení 60 Mpx, full frame senzor, Jedinečný design Leica UX, Přizpůsobitelné individuálním preferencím

171 990,-

Související články

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegy

Nalezení správného gimbalu

Nalezení správného gimbalu

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Objevte kreativitu s Lensbaby Omni Reflections

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...