Produktové novinky

Do terénu s VFFOTO na objektivu

Do terénu s VFFOTO na objektivu
27. 11. 2017 | 4 minuty čtení

Na objektiv patří ta nejkvalitnější možné filtry, vždyť nejenom že chrání samotné sklo, ale ovlivňují i výsledek vašeho fotografického úsilí. Představujeme vám proto českého výrobce luxusních filtrů, které se pyšní hned několika výhodami, které nenechají žádného profíka chladným. Posuďte sami!

Specializace: filtry

Firma VFFOTO, což je zkratka pro Vladimír Fučík Foto, se specializuje na výrobu různých druhů fotografických filtrů, a každý jednotlivý kus projde rukama zkušeného odborníka, který ho prozkouší, zda na něm nejsou výrobní vady. Proto je pravděpodobnost, že se k vám dostane nekvalitní kousek, prakticky nulová. Také proto vám firma může poskytnout záruku 10 let. :)

Všechny filtry se vyrábí ve dvou základních řadách, PS a GSGS alias Golden series, se pyšní hned 14 antireflexními vrstvami, PS alias Premium series má antireflexních vrstev 12. Netřeba zmiňovat, že je najdete jak u ND filtrů, tak u UV a polarizačních filtrů. Díky nanovrstvám filtry odpuzují mastnotu, vodu a prach, ocení je tedy třeba i fotografové vodopádů na Islandu. Vodu stačí jednoduše odfouknout balonkem a jede se dál!

Ultratenké sklo o tloušťce 1,8 mm se při výrobě filtru obrousí na vynikajících 0,9 mm. A co je skvělou zprávou pro fotografy všech žánrů: díky slim rámečkům z mosazi nebo hliníku je můžete bez zkreslení obrazu použít jak na široká skla, tak na teleobjektivy.

Bez UV filtru ani ránu

UV záření se vyskytuje všude kolem nás. Na fotografii to může způsobit zamlžení a nejasnosti. Od toho tu jsou UV filtry, které záření pohlcují, proto je prakticky nemusíte sundavat, pokud nechcete nasazovat jiný filtr. Ať už fotíte černobíle, nebo barevně, je pro vás UV filtr od VFFOTO skvělou volbou. Koneckonců, přesvědčte se o tom sami!

do eshopu pro UV filtr

Polarizáky pro profíky

Polarizační filtry blokují polarizované světlo přicházející z oblohy nebo odlesků od nekovových předmětů. Díky nim také získáte fotografie s výraznějšími barvami, na nichž je obloha tmavší a vyniknou bílá oblaka. Pokud tedy fotíte vodní hladinu či sklo nebo vůbec někdy v terénu, nesmí polarizační filtr ve vaší výbavě chybět. Díky dalším unikátním vlastnostem, kterými se pyšní všechny filtry od VFFOTO, rozhodně nebudete litovat.

do eshopu pro polarizační filtr

Na ostré světlo s ND filtrem

ND filtry zná každý fotograf, který někdy fotil ve světelných podmínkách, které nízkému clonovému číslu příliš nepřály. A pokud ho už tehdy neměl, rozhodně o něm začal uvažovat. A pokud o něm uvažujete i vy, zařaďte do výběru i značku VFFOTO. Kromě vynikajících optických a mechanických vlastností, o nichž už tu byla řeč, vám může nabídnout i unikátní ND filtr 32000x, který ovlivní expozici o 15 EV. Kromě tohoto raritního kousku ale v nabídce najdete samozřejmě také standardní hodnoty jak pro portrétní fotografy, tak pro krajináře.

do eshopu pro ND filtr

A kdybyste se chtěli ponořit úplně do hloubky, můžete navštívit přímo stránky výrobce.

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...