Výstavy

Czech Press Photo na Staroměstské radnici

Termín: 22. 11. - 30. 1. 2018| Místo: Staroměstská radnice
Czech Press Photo na Staroměstské radnici
4. 12. 2017 | 2 minuty čtení

Nedávno byly vyhlášeny výsledky prestižní soutěže Czech Press Photo a do konce ledna příštího roku si můžete vítězné snímky prohlédnout tradičně na Staroměstské radnici. Fotografie zachycují nejen klíčové události uplynulého roku, které se odehrály jak u nás, tak ve světě, ale také témata, která nenajdete na titulních stránkách novin a magazínů.

Průřez uplynulým rokem

Letošního ročníku Czech Press Photo se zúčastnilo rekorních 482 autorů se 7277 fotografiemi a 26 autorů s 56 videy ve videosekci. Vítězné fotografie jednotlivých kategorií, které byly vyhlášeny 21. listopadu, a další vybrané fotografie si nyní až do 30. ledna budete moci prohlédnout v Křížové chodně a Rytířském sále Staroměstské radnice. Těšit se můžete na klíčové události domácí i mezinárodní scény, který v uplynulém roce hýbaly společností - např. změny minulých měsíců v Turecku, volby nového amerického prezidenta či problémy na Blízkém Východě, z domácí scény je to třeba propuštění Jiřího Kajínka nebo portréty nedávno zesnulého herce Jana Třísky z natáčení jeho posledního filmu.

Kromě toho se můžete těšit na témata, která tradičně neplní titulní stránky novin a magazínů - snímky z kategorií Každodenní život, Umění a kultura, Sport a Lifestyle. Tady můžete zhlédnout indiány z amazonského pralesa či psy pomáhající opuštěným lidem. Kromě vítězných snímků si na obrazovkách můžete prohlédnout také další vybrané fotografie mapující událostí uplynulého roku a doplňující tak celkový přehled, který výběr Czech Press Photo představuje.

Výstava bude vyjma svátků otevřena každý den od 10 do 19 hodin. Více informací naleznete na stránkách výstavy.

Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
DJI RS 4 Pro

Profesionální stabilizátor pro videotvůrce, S vertikálním snímáním 2. generace, Plynulé a pohodlné vyvažování

22 790,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...