18. 12. 2017 | 4 minuty čtení

Vánoce a Nový i nový rok klepou na dveře, a my bychom vám proto rádi popřáli krásné svátky, spoustu povedených fotografií a především dobré světlo. Děkujeme, že jste s námi a společně s námi tvoříte pravé centrum fotografie.

Slavíme s fotografií - jubilejní rok 2017

V letošním roce jsme oslavili hned několik významných jubileí - značkám Nikon a Gitzo bylo letos plných 100 let, Lowepro oslavilo 50 let a řada EOS značky Canon na narozeninovém dortu sfoukla již 30 svíček. Přesně před patnácti lety jsme se přestěhovali do Paláce Langhans v srdci Prahy a pětiletým výročím se může pochlubit i náš Leica Boutique Prague. Palác Langhans se tak řadí mezi nemnoho míst, kde si nadšení fotografové můžou pořídit jedinečný, ručně vyrobený fotoaparát Leica. Naši prodejnu poctily návštěvou delegace věhlasných značek Sigma a Panasonic z dalekého Japonska a v Zemi vycházejícího slunce jsme se podívali do legendární továrny Yamagata.

Modernizace prodejny a rozvoj webu

Aby byly vaše velkoformátové fotografie a fotoobrazy ještě hezčí, tiskneme je nyní na nových strojích, které splní představy i těch nejnáročnějších fotografů. Také samotnou prodejnu postupně oblékáme do nového hávu a pevně doufáme, že se vám v ní bude líbit.

Nejlepší eShop 2017 v soutěži WebTop100

Velmi si vážíme umístění na 1. příčce v soutěži WebTop100 v kategorii eshopů, kterou jsme letos obhájili například před Alzou nebo Datartem. Náš web se zároveň stal vítězem v hlavní kategorii firemní web roku, a tím také absolutním vítězem celého klání. Ocenění se dočkala i naše aplikace na tisk fotografií Fotobox, kterou jsme spouštěli v loňském roce - umístila se na druhém místě za populárním vyhledávačem letenek Kiwi.com a porotci na ní ocenili hlavně propojení funkčnosti s nápaditým designem a třeba i napojení na sociální sítě. Na příští rok pro vás připravujeme novou podobu online bazaru a věříme, že zpřehlední nabídku a ulehčí vám orientaci při vyhledávání právě vykoupených novinek.

Rekordní počet fotokurzů a recenze od profíků

Do portfolia našich kurzů přibyla řada nových témat, po kterých jste volali, a na více než 250 workshopů a přednášek jarního a podzimního FotoŠkoda Festu jste se mohli setkat s mnoha etablovanými i vycházejícími hvězdami fotografického světa. Sdíleli jsme spolu nejen inspirativní atmosféru, nové poznatky a svou tvorbu, ale také videa a fotografie, které si můžete připomenout na našem Facebooku a Instagramu. Pokud jste letos nestihli, co jste chtěli, budeme se na vás těšit v roce 2018. Opět pro vás chystáme festival, další fotokurzy, představení novinek i pravidelné pondělní besedy! 

Na blogu jsme vás nechali nahlédnout do kuchyně mnoha známých a úspěšných fotografů a rozhodně nebudeme zahálet ani v příštím roce. Z per a kamer našich profíků vás čekají recenze na nejžhavější technologické novinky a zajímavá videa

Stejně jako letos si na prodejně i v příštím roce budete moci novou techniku před nákupem zdarma vyzkoušet. A protože fotografie není pouze digitálním fenoménem, zůstáváme věrni i původnímu konceptu - můžete se u nás proto nejen kochat stálou historickou sbírkou fotoaparátů, ale také si nechat poradit ve všem, co se týká analogové fotografie.

Děkujeme vám za vaši přízeň a přejeme vám spoustu inspirace a dobrého světla. Těšíme se na viděnou v roce 2018!

SONY SDXC 512GB UHS-II R:277MB/s W:150MB/s

rozhraní: UHS-II, typ karty: SDXC, kapacita: 512 GB

7 690,-
Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
PEAK DESIGN Cuff COYOTE řemínek na zápěstí

Zajišťuje fotoaparát nebo dalekohled na zápěstí, Nastavitelné na velikost zápěstí, Příjemné materiály - nylon, kožený popruh

990,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...