Produktové novinky

Uchovejte své vzpomínky pro budoucí generace!

Uchovejte své vzpomínky pro budoucí generace!
27. 11. 2018 | 3 minuty čtení

Také máte doma rodinná alba se starými fotografiemi, kterými můžete donekonečna listovat a nikdy vás nepřejde chuť otočit na další stránku? Není nic snazšího, než si jedno takové také vyrobit! Nenechte své fotky jen tak odpočívat na harddisku, dejte svým vzpomínkám podobu, kterou si budete moci prohlédnout i při výpadku proudu. :)

Vzpomínky ve slušivém kabátku

Klasická fotografie má své kouzlo. K prohlížení nejsou potřeba monitory, k přiblížení můžete jednoduše použít ruku namísto počítačové myši. A atmosféru, při které vyplouvají na povrch zábavné historky o jednotlivých členech rodiny nebo přátelích, také mnohem snáz vytvoříte při prohlížení papírových fotografií.

Ještě nikdy jste vlastní album nevytvářeli a nemáte tím pádem moc přehled, jak se mezi sebou jednotlivé kategorie produktů liší? Nebojte, není na tom nic záludného!


  • Klasická alba jsou určena na fotografie různých formátů, které se upevňují třemi základními způsoby – pomocí lepidla, oboustranně lepicími čtverečky a klasickými fotorůžky. Pokud využijete poslední zmíněný způsob upevnění, můžete fotografie bez rizika poškození alba obměňovat!
  • Samolepicí alba mají listy pokryté čirou samolepicí fólií, pod kterou můžete vložit fotografie libovolného formátu, omezeni jste pouze celkovou velikostí listu. Fólie se po vložení snímku na list přilepí zpět. Fotografie jsou pevně přichycené a dokonale chráněné, nelze je však obměňovat.
  • Zasouvací alba jsou určena vždy pro jeden konkrétní formát. Jejich listy jsou vybaveny průhlednými kapsami, do kterých fotografie snadno vsunete a stejně snadno je můžete nahradit jiným snímkem. Fotografie jsou tak fixované na místě a zároveň chráněné před poškrábáním.

Nenechte své vzpomínky usnout na externím harddisku, ale dejte jim věčný život vyvoláním a oblečte je do slušivého kabátku, který bude přesně odpovídat jejich náladě. Ať už jste zastánci klasických jednoduchých alb nebo retro hravých kousků se zajímavým designem, mezi produkty od Walthera, Golbuchu a Panodie bezpochyby najdete svého favorita. Uchovejte vzpomínky na první krůčky svého miminka, velký den přátel nebo rodinný výlet – věřte, že toho rozhodně nebudete litovat. :)

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
LOWEPRO Trekker LT SLX 120 - šedá

Kapacita: 1 bezzrcadlovka s objektivem + 1-2 objektivy, 10'' tablet, Několik kapes na drobnosti a příslušenství, Možno nosit jako sling na zádech nebo na boku

1 890,-
VELBON UTC-53AS karbonový stativ s kulovou hlavou

kompaktní a robustní, extra nízká hmotnost, vysoká odolnost

3 990,-

Související články

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Instax Mini 99 - analogová novinka společnosti Fujifilm

Špičkové technologie v novém fotoaparátu: přichází Leica SL3

Špičkové technologie v novém fotoaparátu: přichází Leica SL3

DJI Action 2  - všestranná akční kamera s inovativním designem

DJI Action 2 - všestranná akční kamera s inovativním...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...