Fotokurzy

Nejlepší dárek pro fotografa? Fotografický kurz!

Nejlepší dárek pro fotografa? Fotografický kurz!
6. 12. 2018 | 3 minuty čtení

Hledáte dárek pro fotografa? K narozeninám, jmeninám nebo aktuálně na Vánoce? Vyberte mu fotografický kurz. Ptáte se proč? Přinášíme hned několik důvodů, proč je pro fotografa právě kurz tím nejlepším dárkem. Obdarovat můžete samozřejmě i sebe!

Dárkový poukaz na kurz

Nevyberete špatně

Vyznat se v technice a kompatibilitě systémů není vůbec snadné, stejně jako vybrat vhodné téma kurzu. Někdy riskujete, že vyberete něco, co úplně nepasuje do výběru fotografa, kterého chcete obdarovat. S poukazem na libovolný kurz se vám toto nestane. Kurzy v naší nabídce jsou vhodné jak pro začátečníka, tak i pro zkušeného profesionála! Fotograf si vybere téma a úroveň, která je mu nejbližší. Stejně tak i samotného lektora.

  • V naší nabídce je opravdu široká škála témat – od uměleckého aktu, přes focení dětí a zvířat, po čistě technický kurz ovládání fotoaparátu. A mnoho mnoho dalšího.

Láká vás představa „návratu do školy“ a dlouhodobějšího vzdělávání? Chcete se naučit fotit, nebo vás spíš zajímá něco z praxe či historie fotografie? Právě pro vás jsme stvořili kurzy Večerní fotoškola, Jak se prodat jako fotograf a Fotohistorie inspirací.

Dárek, který máte ihned

Kupujete dárek na poslední chvíli? Poukaz na libovolný fotografický kurz zakoupíte jednoduše v e-shopu. Stačí jen vyplnit jméno účastníka a částku, jakou chcete obdarovanému na kurz věnovat. Nejlevnější začátečnický kurz u nás stojí 490 Kč, doporučujeme tedy vyplnit částku například 2 000 Kč, nebo vyšší. Pokud si účastník vybere dražší kurz, může si samozřejmě příslušnou částku doplatit sám. Dárek za pět minutu 12 jak se patří!

Pořád je co se učit

Nemusíte se bát, že poukaz propadne, jelikož o něj nebude zájem. Vždy se najde konkrétní téma, kde se každý může zlepšit. Od nastavení techniky, fotoateliéru, přes zpracování fotek v aplikacích až po konkrétní triky zkušených profesionálních fotografů. Jsou toho tuny, takže tenhle dárek můžete občas i zopakovat. Nevyhovuje vám představa, že by obdarovaný fotograf nebyl na kurzu sám? V naší nabídce naleznete i individuální kurz!

Záruka spokojenosti – darujte zážitek

Fotograf si domlouvá vše podle svých potřeb a podle toho vypadá i samotný kurz. Uvidíte, že mu nakonec budou svítit očička nadšením. Navíc každý kurz je zážitek. To je sám o sobě nejlepší dárek, který vám nikdo nevezme či se nerozbije.

  • Když už mluvíme o zážitcích, máme pro vás třešničku na závěr. Víte, že se s námi můžete vypravit i na Fotoexpedici do zahraničí? Pořádáme výpravy za exotikou Asie i krásami Evropy!

Objednat dárkový poukaz na kurz

 

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Věnujte pod stromeček fotokurz - zážitek na celý život!

Věnujte pod stromeček fotokurz - zážitek na celý život!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...