30. 12. 2019 | 4 minuty čtení

Vánoční svátky utekly jako voda a blíží se největší celosvětový mejdan celého roku. Ještě dumáte nad přesným programem? Nebo byste chtěli vyzkoušet něco nového a do roku 2020 vstoupit originálně a se smíchem? Co se takhle pobavit s některým z instaxů? Dáme ruku do ohně za to, že si ze Silvestra vykouzlíte jedinečný zážitek. A určitě znáte sousloví jak na Nový rok, tak po celý rok! :)

Rozjeďte to s instaxem!

Fotky ze Silvestra často patří k zábavným tématům konverzace. Co takhle si ale užít i při jejich pořizování mnohem víc zábavy než jenom při prostém klikání na spoušť v telefonu nebo na digitálního foťáku? S instantními foťáky získáte fotku prakticky ihned, kromě ponovoroční konverzace se nad ní můžete zasmát okamžitě a ještě budete mít naprosto stylovou památku! A úplně nejhezčí na tom všem je to napětí, když čekáte, co se z fotky vyklube. 

Libo-li instax mini 9, 90 nebo 70?

Pravý nefalšovaný analog v novém těle. Nespoléhejte se na kamerku a displej, experimentujte! Ať už sáhnete po Mini 9 v zářivých barvičkách, Mini 90 ve stylovém koženém designu nebo třeba Mini 70 v elegantních křivkách a barvách , buďte si jistí, že vás snímky ohromí. S Mini 9 a 70 díky zrcátkům zvládnete na jistotu třeba i selfie, mini 90 vám zase nabídne i dvojexpozici a režim snímání B, můžete tak experimentovat třeba i s malováním prskavkami! A všechny je výhodně můžete nakoupit v boxech, takže vaše výbava párty fotografa může být kompletní.

Pokud už nějaký z instaxů máte doma nachystaný, můžete nachystat i pouzdroalbum nebo krabičku a nezapomeňte hlavně na filmy, protože bez nich to fotit zkrátka nebude. Buď klasický barevný, nebo se vraťte do černobílých dob. A nač se omezovat jenom na bílý rámeček, nechte pracovat fantazii na plné obrátky s duhovým, tečkovaným nebo cestovatelským!

Digiinstant

Patříte k těm, kteří mají rádi instatní výsledek, ale předtím si jsou radši stoprocentně jistí, že fotka stojí za vytištění? Pro vás tu máme tiskárny Instax Mini Link, z nichž si pomocí volně stažitelné aplikace můžete ze svého smartphonu vytisknout ty nejlepší snímky, a to třeba i v kolážích nebo s různými šablonami. Nebo Instax Mini LiPlay, s nímž můžete fotit, nebo ho použít jako tiskárnu. Kreativitě se zkrátka meze nekladou.

Pro náročnější tu máme novinku letošního roku, skvělou hračku, kterou nebudete chtít odložit. Čvercovým formátem se přibližuje klasickým polaroidům, digitálním displejem, nabíjením a pamětí na snímky zase moderním přístrojům. Instax Square 20 nebo Square SQ6 jednou vezmete do ruky a už ho nebudete chtít pustit. Ani tady ale nezapomínejte na film, a na kabátek pro SQ20 i SQ6, aby vám při venkovním řádění nezamrzl. :) U přístrojů všech se můžete těšit na jedinečné kouzlo instantních filmů, kterému propadlo už několik generací.

Domácí fotokoutek

Přístroje už máte, ale dumáte nad tím, čím snímky ještě víc ozvláštnit? Vytvořte domácí fotokoutek a uvidíte, že ze sebraného materiálu pak budete moci vytvořit silvestrovskou kroniku. S párty sadou bude focení bavit i ty, kteří se k tomu jinak příliš nemají.

Jen si to tak trochu vyzkoušet

Bez vyzkoušení se někdy těžko hodnotí, jestli je nějaký produkt dobrý nebo špatný a jestli ho chcete mít doma napořád. Můžete proto využít naše testcentrum, v němž si můžete vybrané instaxy půjčit až na 3 dny zdarma! Tak rychle, ať na vás zbydou!

chci se podívat na instantní fotoaparáty

FUJIFILM Instax MINI EVO hnědý

hybridní instantní fotoaparát, retro design, až 100 různých kombinací efektů

4 999,-
FUJIFILM Instax MINI 40

retro design, funkce automatického nastavení scény, selfie režim

2 699,-
FUJIFILM Instax SQUARE SQ40

Snadné ovládání, Automatické nastavení scény, Objektiv s ohniskem 65,75 mm a světelností f/12,6

3 599,-

Související články

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Fotoškola - jak se rychle zlepšit II.

Fotoškola - jak se rychle zlepšit II.

Tipy na focení - komunita

Tipy na focení - komunita

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...