Fotokurzy

Pronikněte do tajů značky Sony!

Termín: 8. 1. - 13. 1. 2018| Místo: Centrum FotoŠkoda
Pronikněte do tajů značky Sony!
4. 1. 2018 | 6 minut čtení

S příchodem nového roku rozhodně nepolevujeme a rovnou vám chystáme týdenní nálož skvělých akcí, které spojuje značka Sony. Ať už tedy potřebujete pomoc s nastavením nového foťáku, který vám přinesl Ježíšek, rádi byste si vyzkoušeli špičkové objektivy značky Zeiss, nebo si poslechli třeba něco o tom, jak se dá kouzlit se starými objektivy na moderních tělech, neváhejte!

Týden nabitý zážitky

Na každý den od pondělí do soboty jsme pro vás přichystali jednu akci spojenou se Sony - na své si přijdou jak začínající fotografové teprve objevující možnosti stále oblíbenějšího systému, tak ti zkušenější, kteří mají chuť vyzkoušet něco nového nebo trochu experimentovat. A teď už dost obecně, pojďme se společně podívat na workshopy a besedy, kterou si pro vás Sony specialisté připravili!

Vánoce se Sony

Je to tak, připomeňme si ještě v pondělí od 17 hodin na chvilku ten blažený čas na konci roku, kdy nás navštěvuje Ježíšek. Nadělil vám letos nový fotoaparát Sony a vy byste chtěli naplno proniknout do možností, které vám nabízí? Projděte si s produktovým specialistou Davidem Kašpárkem veškeré nastavení, manuální ostření a můžete s ním probrat i další potenciální vybavení, které se vám jednou třeba bude hodit.

chci na vánoce se sony

Sláva RX systému!

V úterý od 16 hodin budeme pokračovat zasvěcením do populárního RX systému, a to celé řady od RX0 po RX100. Sony ambasador Jan Tichý a specialista David Kašpárek vás zasvětí do všech jeho tajemství, a aby to nebyla jen suchá teorie, můžete si prohlédnout fotky pořízené těmito fotoaparáty a sami nějaké vytvořit! K dispozici budete mít RX100, RX100IV, RX10IV, RX0 a RX1 a vyzkoušet si je budete moci v blízkém exteriéru.

chci se seznámit s RX systémem

Ručně stručně s Janem Tichým

Jan Tichý jistě není neznámé jméno nikomu, kdo fotí staršími objektivy. Sony ambasador je používá na nejnovějších fotoaparátech a kouzlí s nimi neuvěřitelné momenty na svatbách, při focení na ulici nebo třeba fotografování architektury. Proč dává přednost starším sklům před moderním autofokusem a co všechno se Sony na svých cestách zažil, si můžete poslechnout ve středu od 17 hodin. Kromě toho si můžete prohlédnout jeho tvorbu na výstavě v naší Minigalerii.

chci na besedu s janem tichým

Síla Sony systému

Vrátíme se trochu k technice, ale vezmeme to víc do hloubky. Jaká jsou pro (a proti) fotoaparátů Sony? Jaké další vybavení byste měli mít? Které objektivy budou pro vaše potřeby ty nejlepší? A jak nastavit fotoaparát při fotografování různých scén? To všechno a spoustu dalšího včetně zkušeností lektora i vašich můžete s Honzou Tichým probrat ve čtvrtek od 17 hodin.

chci poznat sílu sony systému

První poslední o objektivech Sony

A jsme téměř u cílové pásky! Už víme, jak fotoaparát nastavit, trochu jsme se věnovali i objektivům, ale protože právě ten je pro fotku často zásadní, zaslouží si samostatný kurz. Pojďte se spolu s Honzou Tichým a Davidem Kašpárkem podívat na zoubek GM, G, Zeiss objektivům i dalším značkám, poslechněte si poznatky z praxe a především si některé z nich vyzkoušejte na vlastní kůži. Protože co je ústní reference proti vlastní zkušenosti. V pátek od 17 hodin budete moci otestovat třeba 100-400GM, 85GM, 70-200GM, 55/1.8, 35/1.4, 50/1.4 nebo 85/1.8.

chci se dozvědět o objektivech sony a vyzkoušet si je

Noční město hledáčkem Sony

Sobotní podvečer je věnovaný čisté praxi. A to ničeho menšího než pražské architektuře v noci. Vyzkoušejte si, jak správně nastavit fotoaparát, jaká úskalí provází noční fotografování a jak se s nimi vyrovnat. Samozřejmostí je široká nabídka techniky Sony a Zeiss k zapůjčení, takže si můžete všechno osahat přímo v akci.

chci fotit noční město

Všechny akce kromě nočního fotografování jsou přístupné zdarma, je potřeba se na ně registrovat. A rozhodně neváhejte, protože kdo pozdě chodí... :) A pokud na některou z akcí přijdete dřív nebo půjdete jen tak kolem, můžete potěšit oko fotografiemi Jana Tichého v naší Minigalerii.

Kromě toho všeho vám bude každý den od pondělí do pátku od 14:30 do 16:30 na promo stánku Sony k dispozici Sony specialista a zodpoví vám veškeré dotazy týkající se techniky, které nestihnete vyřknout během besed a workshopů.

Sony se slevou

Po vyzkoušení se vám některý kousek třeba natolik zalíbí, že byste si ho rádi pořídili do své stálé výbavy. Můžete k tomu využít slevu 8% na všechny objektivy Sony a další slevy na vybrané produkty!

  • 8procentní slevu získáte při nákupu v eshopu uplatněním kódu SONY8SLEVA do 14. ledna 2018.
  • Slevy na produkty, které naleznete níže v tabulce, platí do konce února 2018.

Produkt

Akční cena

Původní cena

Sony Alpha A7 II + objektiv FE 50 zdarma

38.990,-

48.980,-

Cybershot DCS-RX100

8.490,-

8.990,-

Cybershot DSC-RX100 III

13.990,-

16.990,-

Cybershot DSC-RX100 IV

19.990,-

22.990,-

Cybershot DSC-RX100 V

25.490,-

29.990,-

 

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

57 990,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

37 990,-
SONY ZV-E10
SONY Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát

ideální nástroj pro tvorbu videí, vlogů i fotografií, snímač APS-C s 24,3 Mpx, dotykový otočný displej

19 490,-

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...