FotoslužbyFototipy

Oslavte Valentýn s tím pravým!

Oslavte Valentýn s tím pravým!
9. 2. 2022 | 5 minut čtení

Leden se přehoupl do února, a to je neklamné znamení toho, že se blíží svátek lásky a všech zamilovaných. Chcete svou milou či milého skutečně potěšit a říct mu beze slov, jak moc pro vás znamená? U nás vyberete perfektní dárek (nejen) pro fanoušky fotografie!

Věnovat kousek sebe sama

Dárky nám toho o člověku, který obdarovává, prozradí hodně. Můžete si být jistí, že čas a úsilí, které do výběru a tvorby dárku vložíte, obdarovaného zahřeje u srdce úplně stejně jako samotný dárek. Chcete si připomenout společné chvíle na dokonalém velkoformátovém tisku či fotoobrazu? Možná že právě tohle je přesně ta dekorace, která oživí a prozáří váš domov. A nezapomeňte na kvalitní rám, kterým můžete společnou vzpomínku skvěle podtrhnout.

Valentýnský dárek

Pokud raději při zapálené svíčce společně listujete fotoalby a připomínáte si společné zážitky, není nic snazšího, než si takové vyrobit. Stačí vybrat fotografie a design alba, který přesně sedí do vkusu vašeho partnera. Má raději veselé vzory? Nebo elegantní koženou klasiku? A co kdybyste mu k fotkám doplnili i popisky?

Jestli se chytáte se za hlavu, že jste zapomněli vyvolat fotky, máme pro vás skvělou zprávu. Vytiskneme vám je totiž i expresně nebo na počkání, takže si pořád můžete vykouzlit romantickou atmosféru. Věděli jste taky, že když si u nás objednáte fotografie, máte pak při jejich vyzvednutí slevu 10 % na alba a rámečky? Tak neváhejte a zabalte svému Valentýnovi či své Valentýnce společné chvilky do slušivého kabátku, stačí si jen vybrat z naší široké nabídky.
 

chci nechat vyvolat společné vzpomínky


Nebo byste společné chvíle raději zvěčnili ve fotoknize? To necháme naprosto na vás, jedno je ale jisté - perfektní dárek je na světěProtože pocit lásky a bezpečí je tím největším darem, který na Valentýna můžete dostat.

Valentýnský dárek

Máte snad obrázek, který byste nechtěli vyvolat, ale radši ho na něco natisknout? Co třeba vytvořit originální hrneček pro milovníka kávy či horké čokolády? I to v Centru FotoŠkoda zvládneme. 

To pravé pro fotografa

Někomu udělá největší radost právě přístroj, kterým bude fotografie k tisku vytvářet. Srdce fanouška jistojistě zaplesá třeba nad Leicou D-Lux 7 či nad jiným přístrojem této značky, a pokud touží po něčem jiném, zkuste nakouknout do oddělení fotoaparátů nebo brašen, nepokukoval třeba po stylovém batohu či brašně Peak Design?

Leica fotoaparát© Leica

Pro valentýnské chvíle se ale výborně hodí také Instaxy a Polaroidy, kterými opravdu jedinečným způsobem zachytíte kouzlo okamžiku. Musíme vás ovšem varovat - váš milý či vaše milá může zcela podlehnout jeho svodům. I na to ovšem máme řešení - můžete se nechat svést oba a vytvořit si vskutku originální vzpomínku na slavnostní večer!

Letíte na instantní fotku? Pak vyzkoušejte klasiku Instax Mini 11, třeba v decentní tmavé barvě! Pokud toužíte po elegantnějším designu, možná vaše požadavky naplní Instax Square SQ1S Instaxem Mini Evo si zase budete moci vybrat ten nejlepší snímek a jenom ten si zvěčnit navždy.
 

chci Instax mini     chci instax Square SQ1

chci Instax Mini Evo
 

Valentýnský dárek© Fujifilm

Fotografická inspirace

Nebo by snad vaše drahá polovička dala přednost nějakému zajímavému kurzu a něco nového se naučila? V naší nabídce si nepochybně vybere: ať už se chce naučit fotit koncerty nebo potřebuje pomoct s ovládáním nového foťáku. Stačí si jen vybrat termín! Valentýnsky naladěný je například kurz Uglamour photo se zkušeným fotografem aktů Jiřím Růžkem, kde se naučíte citlivě zachytit krásy ženského těla. A pokud víte, že by si raději vybral sám, můžete mu věnovat dárkový poukaz na fotokurzy.
 

chci koupit kurz


K valentýnskému tématu se hodí také kvalitní kniha. Podívejte se například na tvorbu Kateřiny Janišové, která vydala monografii plnou krásných ženských aktů. Fotografování žen se věnuje již 15 let, a od koho jiného se inspirovat než od samotné ženy? Pokud víte, že druhou polovičku potěší něco zcela jiného, v naší bohaté nabídce knih si bezpochyby vyberete.
 

chci si vybrat knihu


Jestliže vám nic z toho nebrnklo na správně znějící strunu, můžete výběr dárku nechat zcela na svém protějšku. Za naši univerzální dárkovou poukázku si může vybrat cokoliv hmotného i nehmotného.
 

chci univerzální dárkovou poukázku


Ať už si vyberete cokoliv z naší nabídky, rádi vám pomůžeme s realizací dokonalého romantického večera. Proto hoďte starosti za hlavu, užívejte si blízkost toho druhého a zbytek nechte na nás. :)

Úvodní fotografie: Liza Summer, Porapak Apichodilok / Pexels

VOIGTLÄNDER 50 mm f/1,0 Nokton Asph. pro Sony E

Extrémně rychlý základní objektiv, Kompaktní rozměry & retro styl, Konstrukce s ručním ostřením

39 490,-
FUJIFILM Instax SQUARE film Slide

Pro fotoaparáty Fujifilm Instax Square, 10 ks barevných fotografií, Velikost tisku 2×3“ / 5,08×7,62 cm

279,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Další Fototipy

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Fotoškola - jak se rychle zlepšit II.

Fotoškola - jak se rychle zlepšit II.

Tipy na focení - komunita

Tipy na focení - komunita

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...