15. 4. 2019 | 3 minuty čtení

Trpělivost sice přináší růže, ale někdy bychom si místo nich doma raději vystavili něco jiného. A není nad to, když vás každý den u srdce zahřeje moment zachycený na fotografii. Objednejte si je online a už za hodinu se z nich vaše oko může těšit. Jdete z práce a potřebujete na večer dárek pro kamarádku? Nebo chcete hned po příjezdu z letiště překvapit blízké fotkami z dovolené? Dál už nic neříkejte - stačí pár kliknutí ve Fotoboxu a o zbytek se postaráme my!

Fotky online do hodiny? Ano!

Je to přesně tak, před odchodem na polední pauzu můžete objednávat a zpátky do práce přijdete už s hotovými fotkami. Teď se při prohlížení fotek z dovolené nebo dětí nemusí už všichni mačkat nad telefonem, ale stejně jako za starých časů mohou fotky kolovat. A co víc - stejně tak se z nich potom budete těšit i vy! Co si budeme povídat, není příjemné si na fotku skutečně sáhnout, než jenom klikat myší či posouvat prstem?

Kvalita, kterou si vaše vzpomínky zaslouží

Sami jsme si laťku kvality nasadili vysoko, takže vašim fotkám budeme věnovat maximální péči, přesně takovou, jakou si vaše vzpomínky zaslouží. A pokud byste jim rádi poskytli i útulné útočiště v krásném rámečku nebo albu, stačí se jenom rozhlédnout a ukázat.

A pokud ho ještě neznáte, vyzkoušejte si objednávku v našem Fotoboxu. Intuitivní aplikaci, kde si v několika jednoduchých krocích můžete upravit ořez či navolit správnou velikost a především objednávat nejen fotky uložené v telefonu, ale třeba i z Instagramu nebo Rajčete. Na papíře se tak můžou objevit ty skutečně nejlepší momenty, které jste zažili. Pokud u nás máte založený účet, po přihlášení se vám všechny objednávky uloží a můžete je kliknutím kdykoliv vytisknout znovu. A pokud se bojíte, že na ně nebude dost místa, tak vězte, že vám Fotobox umožní nahrát až 10 GB dat! To už ale asi nestihnete tu polední pauzu... :) Kdo by přece jen tápal, pro toho jsme připravili přehlednou nápovědu, která vás celou objednávkou provede.

chci do fotoboxu

Ruční vyvolání černobílých filmů + digitalizace

lepší prokreslení a podání polotónů než u strojového vyvolání, lepší ostrost než strojové vyvolání, vyšší kvalita důležitá pro zvětšování snímků ve větších formátech

399,-
ROLLEI Powerflex 10x

Digitální fotoaparát pro amatéry i poloprofesionály, S 10násobným optickým zoomem, Obrazový snímač Sony IMX415 s 8Mpx

5 990,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Další Fototipy

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...