27. 2. 2018 | 4 minuty čtení

Nový Sony A7 Mark III je tu! Skvělá kvalita obrazu i při nastavení vysokých citlivostí, perfektní rychlost, nebo 693 ostřících bodů. Zachyťte vrcholné okamžiky s fotoaparátem Sony A7 III, který je vybaven nově vyvinutým fullframe snímačem CMOS BSI a dalšími pokročilými inovacemi v oblasti zobrazování, vysokou rychlostí, snadnou obsluhou a naprostou spolehlivostí v nejrůznějších fotografických podmínkách.

Sony A7 Mark III

S vynikajícími obrazovými schopnostmi a prvotřídní rychlostí v kompaktním těle, poskytuje model A7 III neuvěřitelnou sílu, přesnost a flexibilitu pro zachycení důležitých okamžiků kdykoliv si vzpomenete a v jakýchkoliv světelných podmínkách.

Sony Alpha A7 III v e-shopu

Vykreslení scén v realistických detailech

Nově vyvinutý BSI snímač (tzv. osvětlení ze zadní strany) a nový systém zpracování snímků splňují různé požadavky na fotografování s maximálními požadavky na kvalitu obrazu, jakou mohou poskytnout pouze fullframe snímače.

Nově vyvinutý snímač a obrazový procesor

Nejnovější technologie dosahuje ohromující rychlosti zpracování. Nová verze 24,2 Mpx Exmor R ™ CMOS snímače, který je nově tzv. BSI konstrukce (zvyšuje efektivitu sběru světla, což se projevuje především v daleko lepších výsledcích při fotografování s vysokou citlivostí ISO za špatného světla), je v kombinaci s nejnovějším BIONZ X ™ procesorem  dokonce 2x rychlejší a dokáže zpracovat 1,8x více dat.

  • Až 1,5 násobné zlepšení v kvalitě obrazu. Standardní rozsah ISO je 100-51200 (rozšiřitelná na ISO 50-204800), zatímco reprodukce detailů a technologií redukce šumu pro konkrétní oblast udržují detaily obrazu a účinně redukují šum.
  • Dynamický rozsah až cca 15 EV. Dynamického rozsahu cca 15 EV v nastavení nízkých citlivostí je dosaženo díky vylepšenému snímači CMOS a obrazového procesoru, který umožňuje plynulé odstupňování od nejtemnějších stínů až k nejsvětlejším jasům.
  • Výkon reprodukce barev je dramaticky zdokonalen, takže zaznamenané objekty získávají přirozenější barvy, které odpovídají tomu, jak vypadají v reálném životě. Jemné pleťové tóny v portrétech, modré nebe v krajině a živé odstíny v zátiší vypadají nyní velmi realisticky.
  • 14bitový výstup RAW pro bohaté gradace

4D FOCUS: Ohromující široké pokrytí a neuvěřitelná rychlost

Sony A7 III nabízí 693 ostřicích bodů, které pokrývají cca 93% plochy záběru. 425 z nich pak pracuje na bázi fázové detekce, což je zásadní pro rychlé a přesné zaostřování pohyblivých objektů.

  • Až dvakrát rychlejší AF: Kombinace automatického zaostřování AF s fokální rovinou pro vynikající rychlost a sledování s vysokou přesností detekce kontrastu AF umožňuje složitý Fast Hybrid AF společnosti Sony zachytit rychle se pohybující předměty v ostrých snímcích.
  • Vylepšené sledování AF pro rychle se pohybující předměty: Funkce automatického zaostřování z modelu A9 pro sledování objektu s vylepšenou přesností pro nepřetržité snímání rychlých akcí. Díky rychlejšímu snímání obrazového snímače lze sledovat i složitý pohyb objektu a náhlé pohyby lze předvídat s velkou přesností, což vám umožní zachytit rozhodující okamžiky s daleko větší jistotou.

Ovládání ostření pomocí dotykové obrazovky

Model α7 III má funkci dotykového ovládání a funkce dotykové podložky vám umožní posunout zaostřovací bod i za použití hledáčku.

Stabilnější snímky s pětiosou stabilizací

Nejnovější vezre využívá stabilizační jednotku, gyroskopické senzory a algoritmy pro dosažení účinnosti až 5 EV prodloužení expozičního času v pěti směrech pohybu přístroje.

 
FUJIFILM Instax MINI 99

Tiskne fotografie o rozměru 5,08 × 7,62 cm, 5 režimů s automatickou expozicí, 6 barevných efektů

4 999,-
GODOX spoušť rádiová s časosběrem TR-P1 (L1) pro Panasonic

Rádiová spoušť pro fotoaparáty Panasonic, Vhodné k pořízení časosběrů, Pár vysílače a přijímače

1 690,-
WANDRD PRVKE 21L Blue Photo Bundel V3

přístup možný i z boku, moderní rolovací design, boční výsuvná přihrádka na láhev či stativ

7 390,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Další Videa

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...