Produktové novinky

Deset let bezzrcadlovek Panasonic

Deset let bezzrcadlovek Panasonic
9. 3. 2018 | 2 minuty čtení

Pamatujete si na model Lumix DMC-G1? Světlo světa spatřil v roce 2008 a právě jím se začala psát historie systémových kompaktů Panasonic. Během této doby věnované usilovnému vývoji přišla firma na trh hned s několika ikonickými fotoaparáty vybavených špičkovou technologií, třeba s GH5, GH9 či GH5S. Letos zkrátka firma Panasonic oslaví své první kulatiny!

"Měníme svět fotografie"

Popularitu si systémové kompakty Panasonic nezískaly jen tak. Příčinou jsou unikátní technologie zaměřené na vysokou kvalitu obrazu, špičkový výkon a rychlost i vlastnosti, které ocení lidé natáčející videa. Velkým úspěchem byl v té době 1. systémový kompakt, který uměl natáčet v rozlišení 4K, duální stabilizátor obrazu a také režim 6K PHOTO, což je funkce, která uživateli umožňuje natáčení videozáznamu rychlostí 30 snímků za sekundu, přičemž jednotlivá okénka se ukládají jako samostatné snímky v rozlišení 18 Mpx. 

Výčet technologických úspěchů firmy Panasonic tímto ale zdaleka nekončí. Neodmyslitelnou součástí portfolia je totiž vlajková loď, hybridní LUMIX GH5, k němuž nyní přibyli sourozenci LUMIX G9 a LUMIX GH5S, který uživatelům nabízí nejvyšší citlivost v historii značky a vynikající kvalitu videozáznamů. Firma tak ukazuje, že systémový kompakt není jenom záležitost nadšených amatérů, ale své místo nachází i ve světě profesionálních fotografů a filmařů. A přesně tak, jak se v posledních deseti letech technologicky vyvíjela, se v duchu motta "Changing photography" hodlá rozvíjet i nadále.

Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
Fotopapír Fine Art Deep Matt

dva formáty v nabídce – 20 × 30 cm a 20 × 20 cm, suchý proces tisku

100,-
Foto na kapa desce s laminací

originální fotoobraz na zavěšení doma či pro vystavení, kapa deska je trvanlivá a odolná, tiskneme až do velikosti 70 x 100 cm

170,-

Související články

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

DJI RS 4 a DJI RS 4 Pro - stabilizátory nové generace

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...