Výstavy

Lukáš Brchl - "Krajina z ptačí perspektivy"

Termín: 26. 3. - 7. 4. 2018| Místo: Minigalerie Centra FotoŠkoda
21. 3. 2018 | 2 minuty čtení

Drony se stávají čím dál oblíbenějším prostředkem k pořizování fotografií. Lukáš Brchl se tomuto fotografickému odvětví věnuje již 5 let a za tu dobu mu v archivu přibylo nespočet dechberoucích snímků. Pořizuje je z míst, kam ne každý fotograf zamíří, a vy si tak můžete od 26. března do 7. dubna 2018 vychutnat v naší Minigalerii výstavu, kde můžete ze zcela odlišné perspektivy nahlédnout na místa z různých koutů České republiky a italských Dolomit.

Jiný úhel pohledu

Každý z nás určitě někdy toužil nahlédnout na svět z jiného pohledu. Lukáš Brchl se to před pár lety rozhodl pojmout po svém a postupem času zjistil, že ho nebaví fotografovat již několikasetkrát focené scény pořád ze stejných míst a úhlů jako ostatní. Chtěl, aby jeho fotografie byly nějakým způsobem unikátní. Začal se tedy věnovat fotografování krajiny z dronu, pomocí kterého si vytváří patřičný nadhled.

Lukáš se ve své tvorbě zaměřuje na složitěji dostupná místa, aby se odlišil od ostatních fotografů s drony, neboť dron si v dnešní době už může dovolit každý. Sám se fotografování s dronem věnuje již 5 let, tedy vlastně skoro od úplného začátku vzniku běžně dostupných dronů. Fotografie v této výstavě jsou pořízeny na různých místech České republiky a v italských Dolomitech.

Lukáš je také jedním z našich lektorů a vede u nás kurzy zaměřené na drony.

Vyvolání diapozitivních filmů + digitalizace

vyvolání barevných diapozitivních filmů 135 a 120 procesem E-6 + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...