Výstavy

Nejlepší snímky přírody v Czech Photo Centru

Termín: 5. 4. - 13. 5. 2018
Nejlepší snímky přírody v Czech Photo Centru
2. 4. 2018 | 2 minuty čtení

Letos se konal historicky druhý a oficiálně první ročník soutěže Czech Nature Photo, jehož se zúčastnilo 252 fotografů s téměř 1800 snímky. Které z nich se stanou těmi nejlepšími snímky přírody? Na oceněné a vybrané soutěžní snímky se budete moci podívat v Czech Photo Centru od 5. dubna do 13. května.

Do přírody

Od 5. dubna do 13. května se v pražském Czech Photo Centru můžete těšit na výstavu oceněných a vybraných soutěžních snímků soutěže Czech Nature Photo. Ač se jedná o historicky druhý, oficiálně mohli fotografové soutěžit poprvé, a to v 8 kategoriích: Savci, Ptáci, Plazi, Obojživelníci a podvodní život, Bezobratlí, Český les, České zemědělství a venkov a Zvířata v lidské péči. Ocenění se budou udělovat také ve dvou speciálních kategoriích - Cena za nejlepší fotografii české přírody, jejímž partnerem je správa KRNAPu, a Příroda v Praze, kterou vypisuje Magistrát hlavního města Prahy. Slavnostní vyhlášení vítězů a předání cen proběhne v Czech Photo Centru 19. dubna.

Do letošního ročníku se přihlásilo na 252 českých a slovenských fotografů s téměř 1800 snímky, mezi nimiž mezinárodní odborná porota vybrala nominace do základních kategorií. A které snímky mají letos šanci zvítězit? Na to se můžete podívat ve videu!

Vyvolání Planfilmů

film o velikosti 4“ × 5“, 5“ × 7“ či 8“ × 10“ i větší, vyvolání barevných plan-filmů procesem C-41, vyvolání černobílých a diapozitivních plan-filmů procesem E-6

160,-
SIGMA 500 mm f/5,6 DG DN OS Sports pro Sony E

Ideální pro fotografování z ruky, Kompatibilní s vysokorychlostním automatickým zaostřováním, Kompaktní a lehký s vynikající kvalitou provedení

81 290,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...