Produktové novinky

Československé fotoaparáty se vším všudy

Československé fotoaparáty se vším všudy
31. 3. 2018 | 3 minuty čtení

Věděli jste, že náš bazar ukrývá nejeden poklad? Kromě vůbec prvního Leica Boutique v Čechách tu najdete také kolekci všech stěžejních typů fotoaparátů československé provenience včetně řady doprovodných materiálů a raritních kousků, na které se jinde nepodíváte. Ba co víc, můžete si je také odnést domů! Už vidíte svůj vysněný přístroj stát na čestném místě na poličce?

Na výstavu do našeho bazaru

Máte rádi staré foťáky? A tím staré myslíme opravdu staré, prapůvodce analogových jednookých zrcadlovek, které jsou mezi námi třeba i téměř sto let? Potom si rozhodně nemůžete nechat ujít celou kolekci stěžejních typů fotoaparátů československé provenience, kterou najdete u nás v bazaru, a mezi nimiž nechybí Flexaret, Inka nebo Atak. Navíc pro vás máme dvě další skvělé zprávy: zaprvé, najdete mezi nimi i takové raritní kousky jako Sida, Lord Super nebo Mikroma I a II včetně sady barevných filtrů, a zadruhé, svůj vyvolený kousek si můžete odnést domů, kde vám bude dělat radost nepřetržitě!

Spolu s nimi u nás najdete také skvělé sešitové publikace přibližující historii jednotlivých značek, které ovlivnily československý fotografický trh. Prozatím u nás seženete díly věnované:

A pokud máte nadšeného sběratele mezi svými zahraničními známými či přáteli, můžete je potěšit publikací i v angličtině. Naším cílem je zkompletovat i v této formě produkci československých fotoaparátů. Kromě těchto publikací najdete v oddělení bazaru řadu dalších knižních pokladů, které jinde neseženete, a v oddělení knih krásné plakáty připomínající ikonické modely slavných československých značek.

Kromě těchto sběratelských kousků v bazaru najdete další skvělé analogové přístroje a Leica Boutique, kam se i my rádi chodíme pokochat. A co bychom to byli za obchod prodávající analogové fotoapráty, kdybyste u nás nesehnali také film. Ať už potřebujete svitek nebo kinofilm, naši kolegové vám jsou zcela při ruce, kdybyste potřebovali poradit nebo chtěli zkusit nějaký experiment. Vyfocený film vám u nás také s radostí vyvoláme

Pokud fotoaparáty nesbíráte, ale naopak byste chtěli, aby se přístroj, který jste našli doma na půdě po dědečkovi, vyjímal ve vitríně po boku sobě rovných, můžete využít službu výkupu a výměny starého aparátu za nový.

Těšíme se na vaši návštěvu!

LEICA Multifunctional Handgrip HG-SCL7

Přídavná rukojeť pro Leica SL/SL3, Přidává vertikální ovladače, Zlepšuje komfort snímání „na výšku“

26 590,-
FUJIFILM Instax SQUARE Link obal bílý

Pevné a odolné skořepinové pouzdro, Odolné proti prachu a vodě, Chrání vaše oblíbené zařízení před nárazy a poškrábáním

499,-

Související články

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Tamron 28-75 mm F/2.8 Di III VXD G2 – nově pro Nikon Z

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny příležitosti

Nový Nikon Z 28-400 mm f/4-8 VR - objektiv pro všechny...

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...